Begivenheds Mødested

Flodvej 62, 2765 Smørum

GPS: 55.7317849, 12.3054787

Stafet For Livet Egedal 2022 finder sted den 11. juni 2022 kl. 11 til 12. juni 2022 kl. 11.

Alle kan være med til at give håb og glæde. I år fylder ‘Stafet for livet – Egedal’ 10 år og vi håber at rigtig mange til være med til at fejre det. Hvem kan ikke trænge til at få luftet fusserne efter to år med op og nedlukninger? Vis jeres støtte til kræftpatienter og pårørende ved at oprette et hold og deltage i stafetten.

Stafet For Livet er en 24 timers aktivitet, der samler midler ind til kræftsagen – en dag, en nat, en fælles kamp.

Stafet For Livet er verdens største bevægelse imod Kræft og er et årligt tilbagevendende arrangement i Egedal, det giver håb og støtte til alle, som er berørt af kræft…og trods navnet opnås det ikke ved kun at løbe 🙂

Stafet For Livet er en 24 timers stafet, der sætter fokus på kræft og symboliserer et døgn i en kræftpatients liv, og hvordan de og deres pårørende kæmper i både de lyse og mørke timer.

Det er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, hvor venner, familier og kollegaer mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og giver håb til dem, der fortsat kæmper.

Arrangementet er baseret på en kæmpe indsats af de mange frivillige, der er involveret, og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse til patientstøtte, forskning og oplysning.

Sted: Området ved Smørum Idrætscenter, Flodvej 62, 2765 Smørum

Tilmeld dig via hjemmesiden:
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal

Priser & Billetter