Få 10 % rabat på gavekort til TTT Fysiurgisk Massage

Få 10 % rabat på gavekort til TTT Fysiurgisk Massage

Det er en vanskelig tid for de fleste lokale erhvervsdrivende, ikke mindst når man er massør og behandler. Den nødvendige fysiske kontakt med klienterne er ikke mulig i denne periode, og dét udgør naturligvis en stor udfordring for TTT Fysiurgisk Massage fra Ølstykke, der på tredje uge er lukket ned.

Derfor tilbyder Kari fra TTT Fysiurgisk Massage nu 10 % på gavekort til alle fysiurgiske massagebehandlinger. Og du får endda gavekortet leveret gratis til adresse, hvis du bor i Egedal, Jyllinge eller Frederikssund.
Tilbuddet udløber den 31. maj 2020.

Her er altså en oplagt mulighed for både at støtte en lokal erhvervsdrivende og samtidig give et “påskeæg” (i form af et massagegavekort) til en, du holder af.

Du kan læse mere om behandlingerne på www.tttmassage.dk.

For at bestille et gavekort skal du ringe eller SMS’e til Kari på 25 21 85 18 – eller sende en mail til kari@tttmassage.dk.


Mere om TTT Fysiurgisk Massage

​Kari Vendelbo, der står bag virksomheden fra Ølstykke, er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør ved Skolen for Kropsbehandling i Lyngby.

​Hendes mål som massør er at behandle og afhjælpe klientens fysiske udfordringer og at give den bedste oplevelse af fysisk velvære og overskud.

​Tilgangen til behandlingen af alle klienter er holistisk med fokus på det enkelte menneske. Gennem professionel behandling med fysiurgisk massage søges afhjælpning af ubalancer, smerter og ubehag.​

Kari har en speciel interesse i de stressrelaterede udfordringer, som mange møder og lever med i én ofte meget hektisk hverdag, hvor arbejde og familieliv skal gå op i en højere enhed. Stress sætter sine spor i kroppen; ofte som muskelspændinger med deraf følgende ubalancer i resten af bevægeapparatet, organer og psyke.

I den fysiurgiske massagebehandling vil dine udfordringer blive behandlet; du vil få ro og øget velvære i kroppen, der virker afstressende.​

TTT Fysiurgisk Massage
Ørnebjergvej 1, 1. sal, 3650 Ølstykke​
Telefon: 25 21 85 18
E-mail: kari@tttmassage.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…