Få 10 % rabat på gavekort til TTT Fysiurgisk Massage

Få 10 % rabat på gavekort til TTT Fysiurgisk Massage

Det er en vanskelig tid for de fleste lokale erhvervsdrivende, ikke mindst når man er massør og behandler. Den nødvendige fysiske kontakt med klienterne er ikke mulig i denne periode, og dét udgør naturligvis en stor udfordring for TTT Fysiurgisk Massage fra Ølstykke, der på tredje uge er lukket ned.

Derfor tilbyder Kari fra TTT Fysiurgisk Massage nu 10 % på gavekort til alle fysiurgiske massagebehandlinger. Og du får endda gavekortet leveret gratis til adresse, hvis du bor i Egedal, Jyllinge eller Frederikssund.
Tilbuddet udløber den 31. maj 2020.

Her er altså en oplagt mulighed for både at støtte en lokal erhvervsdrivende og samtidig give et “påskeæg” (i form af et massagegavekort) til en, du holder af.

Du kan læse mere om behandlingerne på www.tttmassage.dk.

For at bestille et gavekort skal du ringe eller SMS’e til Kari på 25 21 85 18 – eller sende en mail til kari@tttmassage.dk.


Mere om TTT Fysiurgisk Massage

​Kari Vendelbo, der står bag virksomheden fra Ølstykke, er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør ved Skolen for Kropsbehandling i Lyngby.

​Hendes mål som massør er at behandle og afhjælpe klientens fysiske udfordringer og at give den bedste oplevelse af fysisk velvære og overskud.

​Tilgangen til behandlingen af alle klienter er holistisk med fokus på det enkelte menneske. Gennem professionel behandling med fysiurgisk massage søges afhjælpning af ubalancer, smerter og ubehag.​

Kari har en speciel interesse i de stressrelaterede udfordringer, som mange møder og lever med i én ofte meget hektisk hverdag, hvor arbejde og familieliv skal gå op i en højere enhed. Stress sætter sine spor i kroppen; ofte som muskelspændinger med deraf følgende ubalancer i resten af bevægeapparatet, organer og psyke.

I den fysiurgiske massagebehandling vil dine udfordringer blive behandlet; du vil få ro og øget velvære i kroppen, der virker afstressende.​

TTT Fysiurgisk Massage
Ørnebjergvej 1, 1. sal, 3650 Ølstykke​
Telefon: 25 21 85 18
E-mail: kari@tttmassage.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…