Få behandling af Niels Poulsen fra M-Touch hos RigtigHundemad Egedal

Få behandling af Niels Poulsen fra M-Touch hos RigtigHundemad Egedal

M-Touch Scandinavia – Nyt hos RigtigHundemad Egedal

Fra 1. oktober 2019 vil det 1 gang pr. måned være muligt at få behandlet sin hund af Niels Poulsen fra M-Touch hos RigtigHundeMad Egedal på Helsevej.

Første gang bliver tirsdag d. 1. oktober fra 12 – 18.
Tidsbestilling ikke nødvendigt denne dag, da det bliver som Drop-in. Dvs. man møder bare op med sin hund og kommer til efter tur.

Som introduktions rabat giver Niels 50% på behandling på denne dag (normal pris 536,-)

”Vi er simpelthen så glad for at det har været muligt at få en aftale i stand med behandler Niels Poulsen fra M-Touch og ser frem til at kunne tilbyde behandling til hunde i Egedal og omegn. I første omgang, en gang om måneden. Niels Poulsen er virkelig dygtig og har igennem sit mangeårige virke som behandler hjulpet rigtig mange hunde.” fortæller Grethe fra RigtigHundemad Egedal.

Niels Poulsen har i 7 år været med på det Danske, Norske og senest det Svenske agilitylandshold, og assisteret på andre landshold, bla. det Belgiske, det Hollandske, ja selv agilitylandsholdet fra Brasilien har han hjulpet de seneste 5 år.

Det Danske beredskab arbejder også med hunde og her hjælper Niels også. Beredskabets redningshunde i Frederikssund træner personsøg bla. i ruiner og for at hundene kan præstere bedst muligt, så er det vigtigt at sikre at de ikke har nogen skavanker, så derfor bliver rigtig mange af dem med jævne mellemrum tilset af Niels.
Af aktiviteter med hund, kan nævnes at Niels var den første i Danmark til at arrangere K9 Biathlon. K9 Biathlon er et forhindringsløb for fører med hund. Lysten til at arrangere sådan et løb, kom efter at han selv at have deltaget i et par løb i udlandet.

M-Touch er en kombination af de behandlings tekniker som man har fundet mest effektive, ikke kun i Europa, men også i Australien, New Zealand, USA. Og så med en del fra de Traditionelle Kinesiske Metoder.
Niels anvender en blanding af Osteopati, Akupressur, Muscle Release Therapy, Tom Bowen’s teknikker og Naprapathy.
Begrebet ”sygdom” findes ikke hos M-Touch. Her taler man om ubalancer i kroppen. Disse ubalance kan udløse enten af udefra kommende eller de indefra virkende faktorer.
M-Touch behandler ikke symptomer, men årsagen til symptomer/ubalancer.
M-Touch erstatter IKKE traditionel læge eller dyrlæge behandling, men er et godt supplement, der understøtter andre behandlingsformer.

Egne erfaringer med M-Touch:
Grethe fortæller, at de stiftede bekendtskab med Niels og M-Touch, da de for lidt over et år siden overtog skilsmissehunden Loui, en Golden Retriever på 14 måneder.
Loui var fuldstændig stiv i hele bagkroppen og havde problemer med den ene forpote. Han reagerede meget voldsomt bare de forsøgte at røre ved hans forben. Grethe fortæller, at de har nogle kunder i forretningen fra Beredskabet og dem fortalte hun om bekymringerne mht. Loui, og de henviste til Niels, hvor de heldigvis hurtigt fik en tid.

I første omgang var Loui absolut ikke enig i, at Niels skulle have lov til at se på ham, men Niels fik alligevel løsnet hans meget spændte muskler og korrigeret et par låste led.

“Efter den dag, så løber Loui simpelthen ind og hoppede selv op på briksen, når vi besøger Niels” slutter Grethe.

RigtigHundemad Egedal
Helsevej 3B
3660 Stenløse

Tlf.: 30441173
gjp@rigtighundemad.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…