Eksperter, grillpølser og konkurrencer: Sternberg VVS & Gasteknik inviterer til VARME- OG ENERGIDAG

Eksperter, grillpølser og konkurrencer: Sternberg VVS & Gasteknik inviterer til VARME- OG ENERGIDAG

Reservér datoen og kom til VARME- OG ENERGIDAG – torsdag den 31. august i tidsrummet 14-20 hos Sternberg VVS & Gasteknik i Stenløse.

Virksomheden har allieret sig med nogle af markedets førende inden for varmeteknik samt energi- og komfortmæssige produkter, som står klar til at give dig rådgivning og de bedste tilbud! Der vil også være konkurrencer med flotte præmier og lidt lækkert til ganen.

kim-haandvaerker2022-e1653891837813-286x400

Direktør Kim Busch glæder sig til at byde alle velkommen. Arkivfoto.
Virksomhedbesøg da Sternberg VVS & Gasteknik, på baggrund af kundernes anmeldelser, blev kåret som Årets Håndværker i kategorien VVS.

I en travl hverdag er der sjældent tid og overskud til at undersøge mulige løsninger på nogle af de tiltag, som boligen trænger til – og da slet ikke i forhold til at danne sig et overblik over de miljø- og klimamæssige krav, der i dag skal tages højde for.

Kig forbi og få gode energivenlige råd og tilbud af specialister og producenter

Sternberg VVS & Gasteknik inviterer dig til en dag, hvor du kan møde eksperter og få vejledning om de mange mulige løsninger, der findes på markedet. Få hjælp med at afdække dit specifikke behov ud fra få oplysninger om din bolig.

Sternberg VVS & Gasteknik har allieret sig med nogle af markedets førende inden for varmeteknik samt energi- og komfortmæssige produkter, som du kan få en snak med på dagen.

Du kan rådføre dig med både Vølund og Bosch, som bl.a. tilbyder nogle af markedets mest effektive og lydsvage varmepumper samt Aqua Danmark, som præsenterer og kan rådgive om de komfortable, energimæssige og økonomiske fordele ved kalkfrit vand i hanerne med et blødgøringsanlæg.

Sternbergs egne kompetente og dygtige energispecialister byder ind med eksperter og viden. Her kan hentes en masse inspiration. Du kan som besøgende få råd og vejledning, til eksempelvis hvordan dit varmeforbrug kan optimeres ved brug af omgivelsernes fri og gratis energiressourcer samtidig med, at der opnås maksimal boligkomfort. De kan også høre om alle de nye ”smart” løsninger i forhold til intelligent online styring af alle boligens intelligente installationer.

Firmaets VVS afdeling står også til fri rådighed med råd og vejledning inden for vand, varme, sanitet samt gode tilbud på Grohe bruse-, køkken- og håndvask-armaturer.

I Sternbergs El-afdeling kan du blive klog på, hvad du kan gøre for at spare på el-regningen ved at optimere med miljøvenlige og fremtidssikre løsninger. Du kan naturligvis også få et uforpligtende og god tilbud på fx installation af en el-lader til bilen eller solceller på taget.

Nogle af løsningerne kan give øjeblikkelige besparelser, mens andre kræver investeringer, der giver langsigtede fordele. Der er mange måder at tænke på energioptimering og bæredygtighed, og der er mange valgmuligheder. Rom blev ikke bygget på én dag, og selv små tiltag tæller – ikke kun for miljøet, men også for pengepungen.

Bosch_luft-til-luftDeltag i konkurrencen om en varmepumpe fra Bosch og Vølund, blødgøringsanlæg og 3 timers gratis VVS eller el arbejde.

”Vi håber at mange af vores lokale borgere vil lægge vejen forbi Sternberg den 31. august og udnytte muligheden for at få en snak med såvel producenter som husets egne VVS-, el-og energispecialister” siger indehaver af Sternberg VVS & Gasteknik, Kim Busch.

”Ikke mindst byder vi på grillpølser, en fadøl, slush-ice, sodavand og en kaffe – så familien behøver ikke at bruge tid på at tilberede aftensmaden – som jo snildt kan indtages her.

Ja, og så har vi jo frem for alt nogle super flotte præmier, som kan vindes ved at deltage i vores konkurrencer på dagen. Sammen med producenterne Vølund og også Bosch udlodder vi en luft til luft varmepumpe eller et klimaanlæg, som mange også kalder det. Derudover udloddes et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark – alle tre produkter komplet installeret af Sternberg. Og så udlodder Sternberg 3 timers gratis VVS eller el-arbejde – kunden bestemmer helt hvilken opgave de ønsker løst.

Tid og sted:
Torsdag den 31. august i tidsrummet 14-20
Frydensbergvej 20 i Stenløse

Link til begivenheden på Sternberg VVS & Gastekniks egen hjemmeside: https://sternbergvvs.dk/kom-til-varme-og-energidag/

gammel-Sternberg-bil

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…