Få hjælp til at starte ny virksomhed i Egedal

Få hjælp til at starte ny virksomhed i Egedal

Alle iværksættere i Egedal kan få vejledning om opstart af virksomhed, og du kan blive guidet til hvordan du kan komme videre.

Der er flere steder at hente hjælp som ny virksomhed. På virksomhedsguiden.dk kan du finde basisviden. Ved at kontakte Erhvervsteamet i Egedal Kommune eller Erhvervshus Hovedstaden kan du få ny viden og konkrete værktøjer gennem events, workshopforløb og sparring, når du er klar til det.

Endvidere stiller Egedal Kommune et lokale til rådighed, en dag om måneden, via Egedal Iværksætternetværk. Næste møde er onsdag den 7. september fra kl. 9.00 – læs mere til tilmeld dig her. Her er mulighed for at arbejde, netværke og udveksle faglige erfaringer med andre iværksættere. Vi inddrager bl.a. viden og cases fra programmet Iværksætter Danmark – som du kan læse mere om på https://ivdk.dk/

Erhvervshus Hovedstadens står bag en række iværksættertilbud: Målrettede programforløb, workshops og events. Find mere viden her: https://ehhs.dk/content/ydelser/ivaerksaetteri/48942833-fb05-4492-a33e-fd253ebe6a7d/

Erhvervsteamet vil gerne hjælpe dig
Vil du vide mere, så ring til Thomas Birger Hansen på 7259 7207 – eller skriv til erhverv@egekom.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…