Få hjælp til vægttab i overgangsalderen. Deltag i Lone Bødkerholm 10-dages challenge

Få hjælp til vægttab i overgangsalderen. Deltag i Lone Bødkerholm 10-dages challenge

Er du i overgangsalderen og ønsker du at tabe dig?
Så tilmeld dig Lone Bødkerholms 10-dages challenge med start på søndag den 11. september. Her vil du blive hjulpet godt i gang.

Kickstart dit vægttab – oplev bedre søvn, mindre oppustethed og færre hedeture. På 10 dage, får du al den viden du behøver for at komme godt i gang med dit vægttab. Du vil også opleve at få en bedre søvn, du vil føle dig mindre oppustet, du vil føle større velvære og mange oplever en større madro.

95% af alle dem som følger programmet taber sig.

Kurset koster ikke noget, men du skal betale et “commitment-depositum” på 500 kr., som du får tilbage, når din challenge er slut.

Med en baggrund som certificeret Madmentor™ i spisepsykologi og coaching, bachelor i sundhed og ernæring og vanecoach kan Lone Bødkerholm hjælpe dig med at få et naturligt forhold til mad og et vægttab der holder.

Lone har i en årrække arbejdet med vægttab, og oplevede at der var særlige udfordringer der gør sig gældende, når det handler om vægttab i overgangsalderen. Derfor valgte hun at dykke ned i emnet, da hun skulle skrive bachelor speciale, og det blev noget af en øjenåbner.

Lone Bødkerholm har ugentlige vægttabshold med undervisning fra lokalerne på Skelbækvej i Ølstykke. Her kommer folk fra nær og fjern til hendes undervisning.

Herudover blogger og udvikler hun opskrifter med det formål at inspirere andre til at bryde fri fra madregler og kostmentalitet til at opleve glæden ved at spise uden overtænkning, skyld eller skam.

Lone har en gratis facebookgruppe “Vægttab i overgangsalderen”, hvor hun deler viden ud om hvordan du bedst taber dig i overgangsalderen.

Vil du med på kurset på søndag – så læs mere og tilmeld dig her: https://overgangsaldervaegttab.simplero.com/page/260120

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…