Få hjælp til vægttab i overgangsalderen. Deltag i Lone Bødkerholm 10-dages challenge

Få hjælp til vægttab i overgangsalderen. Deltag i Lone Bødkerholm 10-dages challenge

Er du i overgangsalderen og ønsker du at tabe dig?
Så tilmeld dig Lone Bødkerholms 10-dages challenge med start på søndag den 11. september. Her vil du blive hjulpet godt i gang.

Kickstart dit vægttab – oplev bedre søvn, mindre oppustethed og færre hedeture. På 10 dage, får du al den viden du behøver for at komme godt i gang med dit vægttab. Du vil også opleve at få en bedre søvn, du vil føle dig mindre oppustet, du vil føle større velvære og mange oplever en større madro.

95% af alle dem som følger programmet taber sig.

Kurset koster ikke noget, men du skal betale et “commitment-depositum” på 500 kr., som du får tilbage, når din challenge er slut.

Med en baggrund som certificeret Madmentor™ i spisepsykologi og coaching, bachelor i sundhed og ernæring og vanecoach kan Lone Bødkerholm hjælpe dig med at få et naturligt forhold til mad og et vægttab der holder.

Lone har i en årrække arbejdet med vægttab, og oplevede at der var særlige udfordringer der gør sig gældende, når det handler om vægttab i overgangsalderen. Derfor valgte hun at dykke ned i emnet, da hun skulle skrive bachelor speciale, og det blev noget af en øjenåbner.

Lone Bødkerholm har ugentlige vægttabshold med undervisning fra lokalerne på Skelbækvej i Ølstykke. Her kommer folk fra nær og fjern til hendes undervisning.

Herudover blogger og udvikler hun opskrifter med det formål at inspirere andre til at bryde fri fra madregler og kostmentalitet til at opleve glæden ved at spise uden overtænkning, skyld eller skam.

Lone har en gratis facebookgruppe “Vægttab i overgangsalderen”, hvor hun deler viden ud om hvordan du bedst taber dig i overgangsalderen.

Vil du med på kurset på søndag – så læs mere og tilmeld dig her: https://overgangsaldervaegttab.simplero.com/page/260120

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…