Fællessang i kulturhuset med Kim Larsen som tema

Fællessang i kulturhuset med Kim Larsen som tema

Efter en pause er fællessangsarrangementer i Stenløse Kulturhus igen tilbage i en ny form. Spil Op & Syng Med er et samarbejde mellem Egedal Musik- og Kulturskole/Egedal Kommune og frivillige kræfter og næste arrangement finder sted på tirsdag d. 13. juni kl. 19.00 – 20.30 i Stenløse Kulturhus, Store Sal med gratis adgang. Dørene åbner kl. 18.30.

Vært og kapelmester er Lars Winther, der er opvokset i Egedal Kommune, og har sat sit musikalske præg i lokalområdet siden teenageårene. Lars udtaler:” Musik og sang har altid været en stor del af mit liv, og er derfor en stor del af min identitet. Det var overvældende at se alle de sangglade gæster ved vores første arrangement. Vi håber at se lige så mange her d. 13. juni. Vi afprøver stadig en ny form med et nyt folkeligt tema fra gang til gang, hvor vi vil få musikalsk besøg udefra. Vi har et rigtig godt band bestående af Dennis Aagård, Klaes Lindgren og Casper Poppe til at akkompagnere os og gæstesolisterne. Musikken og sangglæden vil være i centrum, ligesom samtalen med vores gæster vil være en del af aftenen.”

Rundt om Kim Larsen

Den d. 13. juni vil der blive spillet og sunget sange fra Kim Larsens katalog fra Gasolintiden og frem.

Spil Op & Syng Med får fint besøg af musiker og adjunkt i innovation og entreprenørskab Hans Fagt, som har spillet med Kim Larsen og Bellami op gennem 80’erne til starten af 90’erne. Hans har medvirket på et utal og koncerter samt pladeindspilninger med Kim Larsen. Hans er desuden en fantastisk musiker og historiefortæller og er altid mand for at fortælle historien om tiden med Kim Larsen på en indlevende og farverig måde.

Fremtiden ser lovende ud. Der påregnes fire årlige arrangementer.

Spil Op & Syng Med har som mål at samle alle sangglade mennesker i området og skabe en sjov og afslappende aften, hvor alle kan synge med og nyde musikken. Så kom og syng med d. 13. juni kl. 19:00 i Stenløse Kulturhus!

Følg med på https://www.egedalmusikogkulturskole.dk/

Stenløse Kulturhus i Egedal Kommune

SPOSM 13juni plakat_1

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…