Fællesskab, aktivitet og udeliv: Gratis forløb skal få mænd op af lænestolen

Fællesskab, aktivitet og udeliv: Gratis forløb skal få mænd op af lænestolen

Har du sat dig lidt for godt til rette i lænestolen eller har du tendens til at lukke dig inde?

Egedal Kommune starter et nyt gratis forløb 5 onsdage, hvor du sammen med andre mænd kan komme ud i naturen og være aktiv i et fællesskab.

Egedal kommune starter et gratis forløb indeholdende 5 aktive udelivsdage, som bl.a. vil byde på bålhygge, gåtur i skoven med naturvejleder og sejlture ned af Værebro å, med Værebro kano- og kajakklub. Forløbet er blevet til med støtte fra ‘Forum for mænds sundhed’

Nogle gange, kan ændringer i ens liv, gøre at man pludselig kan føle sig sat lidt udenfor fællesskabet.
Hvis vi føler os sat udenfor det fællesskab vi kender – fx arbejdslivet – kan det påvirke vores opfattelse af os selv, vores identitet og oplevelse af tilhørsforhold, særligt hvis de ændringer der sker, er forbundet med tab.

Ændringer kan fx være sygdom – ens egen eller nærståendes, fyring, jobskifte, skilsmisse, stress, flytning eller andre personlige oplevelser, der kan ryste selvværdet og påvirke ens identitetsfølelse. Man kan sige, at ændringer i vores liv tester kvalitet af vores netværk og venskaber – og for nogle, viser det sig, at det netværk man har, ikke er stærkt nok til at rumme de forandringer, der sker, og man kan opleve at føle sig alene.

Når man oplever ensomhed kan man miste initiativet, energien og modet til at skabe kontakt til andre mennesker. Det kan betyde at man ikke taler med nogen om, hvordan man har det, måske fordi man oplever at ensomheden er selvforskyldt. Typiske årsager til at man ikke deltager i aktiviteter er gerne, at man savner nogen af ​​følges med eller man kan ikke finde de rette foreninger og tilbud.

Fællesskaber styrker trivsel og mental sundhed

Projektets overordnede formål er at bidrage til en forbedring af psykisk trivsel og mental sundhed for en gruppe af mænd, der i dag har en række udfordringer, og som ikke finder den hjælp og støtte i de eksisterende kommunale sundhedstilbud. Særligt mænd, der sjældent har kontakt med sundhedsvæsenet, og derfor er svære at nå med sundhedsfremmende tiltag. Herunder de svært tilgængelige målgrupper, som mænd udenfor arbejdsmarkedet, unge udenfor uddannelsessystemet og mænd med dårlig psykisk trivsel (fx nedtrykthed, ensomhed, depression, stress mv.). Dertil kommer mænd, der allerede er i kontakt med systemet, men har behov for at komme videre til tilbud i civilsamfundet.

Projektet er et udviklingsprojekt og er støttet med midler fra Friluftsrådet 1,5 mil.

5 onsdage i træk, fra kl 13-16. 

Første mødegang er onsdag 24. maj ved Skenkelsø mølle, Maglehøjvej 42,  3650 Ølstykke. Tøj og fodtøj til skovtur og bål.

Efterfølgende 3 mødegange: 31/5, 7/6 & 14/6, mødes vi i Værebro kano- og kajakklub, Broengen 13, 4040 Jyllinge. Her skal vi stifte bekendtskab med naturen fra vandsiden.Tøj og sko, der kan tåle, at blive lidt vådt.

Sidste mødegang 21/6 er igen ved Skenkelsø Mølle  med bål, skovtur og afslutningshygge.

Egedal kommune vil hver gang være vært med lidt mad og drikke.

Det er en fordel hvis du kan gå 2 km, og kunne komme ned i en kano selv.

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside her: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2023/maj/kom-ud-mand/
Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8hiurhe3s4

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…