Fællesskab, aktivitet og udeliv: Gratis forløb skal få mænd op af lænestolen

Fællesskab, aktivitet og udeliv: Gratis forløb skal få mænd op af lænestolen

Har du sat dig lidt for godt til rette i lænestolen eller har du tendens til at lukke dig inde?

Egedal Kommune starter et nyt gratis forløb 5 onsdage, hvor du sammen med andre mænd kan komme ud i naturen og være aktiv i et fællesskab.

Egedal kommune starter et gratis forløb indeholdende 5 aktive udelivsdage, som bl.a. vil byde på bålhygge, gåtur i skoven med naturvejleder og sejlture ned af Værebro å, med Værebro kano- og kajakklub. Forløbet er blevet til med støtte fra ‘Forum for mænds sundhed’

Nogle gange, kan ændringer i ens liv, gøre at man pludselig kan føle sig sat lidt udenfor fællesskabet.
Hvis vi føler os sat udenfor det fællesskab vi kender – fx arbejdslivet – kan det påvirke vores opfattelse af os selv, vores identitet og oplevelse af tilhørsforhold, særligt hvis de ændringer der sker, er forbundet med tab.

Ændringer kan fx være sygdom – ens egen eller nærståendes, fyring, jobskifte, skilsmisse, stress, flytning eller andre personlige oplevelser, der kan ryste selvværdet og påvirke ens identitetsfølelse. Man kan sige, at ændringer i vores liv tester kvalitet af vores netværk og venskaber – og for nogle, viser det sig, at det netværk man har, ikke er stærkt nok til at rumme de forandringer, der sker, og man kan opleve at føle sig alene.

Når man oplever ensomhed kan man miste initiativet, energien og modet til at skabe kontakt til andre mennesker. Det kan betyde at man ikke taler med nogen om, hvordan man har det, måske fordi man oplever at ensomheden er selvforskyldt. Typiske årsager til at man ikke deltager i aktiviteter er gerne, at man savner nogen af ​​følges med eller man kan ikke finde de rette foreninger og tilbud.

Fællesskaber styrker trivsel og mental sundhed

Projektets overordnede formål er at bidrage til en forbedring af psykisk trivsel og mental sundhed for en gruppe af mænd, der i dag har en række udfordringer, og som ikke finder den hjælp og støtte i de eksisterende kommunale sundhedstilbud. Særligt mænd, der sjældent har kontakt med sundhedsvæsenet, og derfor er svære at nå med sundhedsfremmende tiltag. Herunder de svært tilgængelige målgrupper, som mænd udenfor arbejdsmarkedet, unge udenfor uddannelsessystemet og mænd med dårlig psykisk trivsel (fx nedtrykthed, ensomhed, depression, stress mv.). Dertil kommer mænd, der allerede er i kontakt med systemet, men har behov for at komme videre til tilbud i civilsamfundet.

Projektet er et udviklingsprojekt og er støttet med midler fra Friluftsrådet 1,5 mil.

5 onsdage i træk, fra kl 13-16. 

Første mødegang er onsdag 24. maj ved Skenkelsø mølle, Maglehøjvej 42,  3650 Ølstykke. Tøj og fodtøj til skovtur og bål.

Efterfølgende 3 mødegange: 31/5, 7/6 & 14/6, mødes vi i Værebro kano- og kajakklub, Broengen 13, 4040 Jyllinge. Her skal vi stifte bekendtskab med naturen fra vandsiden.Tøj og sko, der kan tåle, at blive lidt vådt.

Sidste mødegang 21/6 er igen ved Skenkelsø Mølle  med bål, skovtur og afslutningshygge.

Egedal kommune vil hver gang være vært med lidt mad og drikke.

Det er en fordel hvis du kan gå 2 km, og kunne komme ned i en kano selv.

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside her: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2023/maj/kom-ud-mand/
Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8hiurhe3s4

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…