Falske sms’er fra pladsanvisningen

Falske sms’er fra pladsanvisningen

En forælder til et barn, der er skrevet op til en institutionsplads, har modtaget en sms om et pladstilbud og et link til at acceptere eller afvise tilbuddet. Sms’en er dog falsk og formentlig et forsøg fra IT-kriminelle på at ”fiske” sig til oplysninger.

Egedal Kommune står på som afsender af sms’en, men det er ikke tilfældet. Kommunens pladsanvisning sender aldrig sms ud om pladstilbud – tilbuddet vil altid komme via e-boks.

Er man skrevet op til en plads i en af Egedals institutioner og modtager en sms med et tilbud om plads, skal man derfor ikke følge links i sms’en eller afgive nogen information, men i stedet blokere afsender og slette beskeden.

Så vidt kommunen er orienteret, er der kun tale om enkelte tilfælde. Vi vil dog meget gerne høre fra borgere, som skulle opleve lignende sms’er, så vi kan få overblik over det, hvis problemet er mere omfattende end som så. I så fald kan man, inden man sletter beskeden, tage et billede af den og kontakte kommunens informationssikkerhedskoordinator Carl Haas på telefon: 72 59 63 14 eller på mail: isikkerhedskoordinator@egekom.dk

(pressemeddelelse)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…