Fantasihaven i Smørum lukket resten af ugen

Fantasihaven i Smørum lukket resten af ugen

I går eftermiddages blev en tredje ansat i Fantasihaven konstateret smittet med covid-19. Efter dialog med Sundhedsmyndighederne har Egedal Kommune besluttet at lukke Fantasihaven resten af ugen. Områdebestyrelsen bakker op om beslutningen.

Efter der blev konstateret 2 smittede medarbejdere søndag og mandag, blev en tredje ansat tirsdag også testet positiv med Cocid-19.  Hver gang der registreres en ny smittet hos en medarbejder eller et barn i en institution, er kommunen forpligtede til at lave nyt opsporingsarbejde.

Smitteopsporingen blev gennemført sent tirsdag ud fra ud fra Sundhedsstyrelsens regler. Kommunen valgte også at kontakte  Styrelsen for Patientsikkerhed, for at være helt sikre på, at beslutningen om en lukning af institutionen resten af ugen var den rigtige løsning.  Styrelsen for Patientsikkerhed har gennemgået forløbet den seneste uge og deres tilbagemelding er, at alt er håndteret efter retningslinjerne. Egedal Kommune  har endda fået ros for en god og sikker håndtering af forløbet.

Sundhed og sikkerhed vægtes højest

Områdebestyrelsen holdt møde tirsdag aften, og formanden for bestyrelsen Mikkel Ploug Hansen bakker op om beslutningen:

“Områdebestyrelsen i Smørum er her til aften blevet informeret om den aktuelle situation ift. Covid-19 og smittespredningen i området, som lige nu berører 3 daginstitutioner i Smørum. Vi deler bekymringen blandt den brede forældregruppe, samt ledelsen i henholdsvis daginstitutionerne, området og kommunen som helhed, og bakker af den grund op om beslutningen om at lukke Fantasihaven resten af indeværende uge.”, siger Mikkel Ploug Hansen.

I Egedal Kommune vægter hensynet til sundhed og sikkerhed højest.

”Det er selvfølgelig beklageligt, og vi forstår godt at det giver ulemper for forældre, men det allervigtigste for os lige nu er at gå stoppet smittekæden. Vi gør alt det, er nu skal til, for at tage vare på vores børns, forældrenes og medarbejdernes sundhed. ”, siger Søren Trier Høisgaard, der er velfærdsdirektør i Egedal Kommune.

Pressemeddelelse fra Egedal Kommune

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…