Fejring af Egedal som Årets Ungdomskommune 2016

Fejring af Egedal som Årets Ungdomskommune 2016
I december blev Egedal Kommune kåret som Årets Ungdomskommune 2016 af DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd).
Valget af Egedal er bl.a. begrundet med kommunens aktive inddragelse af de unge i de aspekter, der vedfører deres eget hverdagsliv i Egedal. Læs mere her, på ungegedals hjemmeside.
Overrækkelse af prisen som Årets Ungdomskommune 2016, vil ske den 9. april i Ungehuset Hampen, hvor der afholdes en stor diskoteksfest fra 20.00 til 01.00 med livescene, for alle unge mellem 13-25 årige i Egedal kommune.
Til prisoverrækkelsen vil Willy Eliasen, Egedals Borgmester på vegne af Egedal Kommune modtage prisen, der overrækkes af DUFs formand Kasper Sand Kjær, omkring kl. 21 på livescenen.
Derefter vil Ungehuset Hampen sørge for god musik og et fyldt dansegulv, hvor der er plads til at svingetræbenet for aftenens begivenhed. Diskotekfesten er særligt tiltænkt unge i aldersgruppen 13-15 årige.
På livescenen vil der senere være besøg af en kendt kunster, som først afsløres senere, hold derfor godt øje med facebook siden for begivenheden, ved kommende informationer.
Baren vil være fyldt med forskellige varianter af juice, frugt og kaffe samt massere af kage og grillpølser til sidst på aftenen. Derudover er der hyret en graffitikunstner, der vil udsmykke et større vægområde udenfor.

  • Der er GRATIS entré!
  • Festen er kun for dig der bor i Egedal – du kan blive bedt om at vise sygesikringsbevis
  • Festen er selvfølgelig alkoholfri
Logo Årets ungdomskommune

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden