Fernisering “LIVET I VEKSØ” og Nordisk Fjer-skandalen i Veksø Sognehus d. 19. maj

Fernisering “LIVET I VEKSØ” og Nordisk Fjer-skandalen i Veksø Sognehus d. 19. maj

Den 19. maj kl. 18,00 inviterer Veksø Menighedsråd til fernisering af en ny udsmykning af sognehuset – LIVET I VEKSØ. Udsmykningen er blevet til i et samarbejde mellem Finn Lustrup, der i over 30 år har fotograferet livet i byen ved mange forskellige lejligheder, og sognepræst Kenneth Knigge.
Der er blandt andet collager, der viser byens udvikling, erhvervs- og foreningslivet og Veksø fra luften og fotos af konfirmander siden 2006. Udsmykningen er gjort muligt ved hjælp af en gave fra Veksø Fastelavnsklub og taleren ved sognehusets indvielse, forfatteren og præsten Johannes Møllehave.
Menighedsrådet byder på et lille traktement, som du kan nyde, mens du går rundt og oplever Veksøs historie i billeder og hygger dig med din nabo.
Efter ferniseringen giver den lokale Veksø-borger, tidligere administrerende direktør i Nordisk Fjer, Anders Wejrup, dig 90 forrygende minutter i selskab med solkongen Johannes Petersen og hans Potemkin kulisser, efterretningsagenten, rigsforstanderen, mørkets fyrste og alle de andre involverede i Danmarkshistoriens så absolut største erhvervsskandale.
Glæd dig til en fantastisk aften.
Af hensyn til traktement og pladser skal der helst ske tilmelding senest den 12. maj på veksoesogn@gmail.com eller SMS/mob. 4057 3042.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…