Film om kulturlivet i Egedal

Film om kulturlivet i Egedal

Kulturlivet i Egedal er super vigtigt og det er der kommet en film ud af. Filmen udspringer af de tanker og ideer om kultur og fritidsområdet som I og de lokale politikere er kommet med og er blevet til i et samarbejde med instruktøren Troelz Schmidt. . Formålet  er, at visualisere og formidle den nye kultur- og fritidspolitik, som byrådet har vedtaget, og de mange muligheder der findes i Egedal for den helt almindelige familie.
Jeg havde fornøjelsen at spille “mor” i filmen sammen med mine to sønner Mathias og Frederik. I filmen kom vi rundt forskellige steder i Egedal bl.a. var vi på Skenkelsø Mølle, til fodbold på Ølstykke stadion, og den mindste søn i filmen går til spejder, og turen gik derfor forbi den dejlige spejderhytte der ligger ved Stenløse Syd. Faren i filmen, spillet af Michael Bøeck fra KASA Gruppen cykler i sin fritid, og på sin tur rundt i Egedal kommer han bl.a. forbi Søris og ender ved Ledøje Kirke, hvor han øver sammen med hans band.
Moren maler i Stenløse Kulturhus, mens man i baggrunden ser syriske flygtninge sy på symaskiner. I Stenløse Kulturhus findes et multikulturelt syværksted, hvor det er muligt for alle at gå ind fra gaden og arbejde i syværkstedet.
Familiens bedsteforældre er på besøg i Skenkelsø Mølle, hvor de ser mel blive malet, og vi slutter af med hele familien at se “Svenskerslaget”, som er en årligt tilbagevendende begivenhed i Smørum.
Det var en sjov oplevelse for mig og mine drenge at være med  i filmen, og vise de mange muligheder, der findes i Egedal Kommune, både de mange klub- og foreningstilbud, den skønne natur der findes i området, og muligheden for at man helt individuelt kan dyrke sine interesser i f.eks. kulturhuset.
Hvis du har lyst til at læse mere om de tanker og visioner, der ligger til grund for filmen kan du se det  på kommunens hjemmeside: http://www.egedalkommune.dk/media/1583668/godkendt_kultur_og_fritidspolitik_2015-2018.pdf
Filmen bliver vist rundt om på infoskærme i bl.a. haller og biblioteker.
Se filmen her:

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden