FitForFuture inviterer til reception søndag d. 10. januar 2016 i helt nye lokaler

FitForFuture inviterer til reception søndag d. 10. januar 2016 i helt nye lokaler

FitForFuture fejrer nye og lækre omgivelser i Jyllinge, og inviterer til reception søndag d. 10. januar 2016 kl. 10-15.
FitForFuture som er et forholdsvist nyt vægttabs- og træningscenter, blev i starten af 2015 åbnet af Personlig Træner Christina Breuning i Værebro Erhvervscenter i Ølstykke. Efter et succesfuldt år har FitForFuture fået vokseværk og byder nu velkommen i nye og større lokaler i Møllehaven i Jyllinge.

Christina Breuning

Christina Breuning


Christina startede i det små med et lille vægttabshold, personlig træning og kostvejledninger. Efter kort tid blev træning udvidet til outdoor-træning, mor/barn træning og almindelig holdtræning.
Nu tæller centeret flere igangværende vægttabshold, slankekonsultationer, personlige træningstimer og en holdtræning med en spændende holdplan der hele tiden udvides, og der bliver jævnligt afholdt events og special-forløb, som hidtil har tiltrukket mange nye medlemmer.
De mange nye tiltag satte dog sine begrænsninger pga. pladsmangel, og Christina gik på udkig efter nye og større lokaler, som hun har fundet i Møllehaven i Jyllinge.
Alle skal føle sig velkomne
Christinas mål med FitForFuture er, at det er et sted, hvor alle føler sig velkomne, så man får lyst til at tage af sted til træning fordi det også er et rart sted at være. Christina fornemmer at dette er lykkedes. ”Vi har alle prøvet at være medlem i et center, som vi aldrig eller næsten aldrig fik brugt – og sådan skal det ikke være her” smiler Christina.
Hos FitForFuture er der øvede og begyndere på flere niveauer, som har lært hinanden at kende på kryds og tværs af holdene, og der er masser af plads til smil og grin.
Nye instruktører
Hos FitForFuture er der netop startet et par nye instruktører, som ud over Christina selv, vil give dig nogle fantastiske trænings-timer, inden for bl.a. Zumba® Fitness, Mave/Balle/Lår, Core-træning, Puls/Styrke og vægttabshold.
FitForFuture er flyttet til Møllehaven 12A, 4040 Jyllinge som ligger i Jyllinges industrikvarter – lige midt mellem Ølstykke og Jyllinge.
Reception
Receptionen afholdes på SØNDAG DEN 10. JANUAR MELLEM KL. 10.00 – 15.00.
Alle er velkomne til at kigge forbi.
På dagen kan man som besøgende se de nye omgivelser, høre om de mange muligheder, og møde Christina og flere af de nye instruktører – og hvem ved måske finde nye træningsmakkere?
Der vil blive serveret lidt forfriskninger.
Tag familien, din ven eller veninde i hånden og kom til en hyggelig og inspirerende dag hos FitForFuture!
fitforfuture-slider
 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden