Flagdag for Danmarks udsendte

Flagdag for Danmarks udsendte

D. 5. september markerer Flagdag for Danmarks udsendte. På Flagdagen viser vi respekt og anerkendelse for de udsendte, der med deres indsats medvirker til at sikre danskernes tryghed og sikkerhed. Det er både en dag, hvor vi mindes de faldne og fejrer de udsendte.

Flagdagen er også en anerkendelse og tak til de pårørende til de udsendte, som også bærer en del af byrden ved Danmarks involvering i internationale opgaver.

På flagdagen anerkendes og æres de personer, der har været og er udsendt på missioner af Danmark fra Forsvaret, Redningsberedskabet, Politiet, Udenrigsministeriet og Sundhedsvæsenet.

Flagdagen markeres i Egedal

Også i Egedal markeres flagdagen. Her er veteranerne og deres familier inviteret til en højtidelighed fra tidlig morgenstund på rådhuset.
Arrangementet starter foran rådhuset til flaghejsning og efterfølgende højtidelighed med sang, taler og fælles morgenbord.

Veteran Caféen i Egedal – et fristed for veteraner og pårørende i Egedal.

Hver mandag er caféen åben, og her mødes de der har lyst til at kigge forbi mellem kl. 19-21. Nogle gange er der et foredrag eller tema på programmet, men de fleste gange er det bare en kop kaffe. Engang imellem bliver der også arrangeret ture, som man kan være med på, hvis man har lyst.

For nogles vedkommende er det en overvindelse at dukke op. Her er ingen krav om at være social. Man kan sagtens sætte sig uden at tale med nogen. Det forstår alle. Alt er på egne præmisser og hvad man formår og har lyst til.

Om mandagen, når man mødes kan man drikke en kop kaffe, sidde og snakke, eller man kan bare komme og sidde og lytte, hvis det er dét man kan overkomme. Man behøver heller ikke at være der hele tiden, men kan gå hjem når man vil.

Du kan læse om Veteran Caféen på deres Facebookside: https://www.facebook.com/veterancafeegedal

Vores Egedal besøgte Veteran Caféen en mandag, hvor de mødes. Læs historien her: https://voresegedal.dk/paa-besoeg-i-veteran-cafe-egedal/

Egedal Kommunes invitation til Flagdagen 2023:

362966404_631943965700321_3117708453949967150_n

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…