Flaskeindsamling den 11. april: U14-pigerne i LSF Fodbold samler ind til holdets ture og stævner

Flaskeindsamling den 11. april: U14-pigerne i LSF Fodbold samler ind til holdets ture og stævner

Ledøje-Smørum Fodbold U14-pigerne søger hjælp til at fylde deres holdkasse til fremtidige turneringer og rejser. Derfor indsamler de pantflasker den 11. april 2021.

Har du flasker i overskud, og ønsker du at støtte pigernes arbejde, så tilmeld dig – allerede nu – afhentning af pant. Så henter pigerne og deres forældre på din adresse den 11. april.

U14-pigerne i LSF Fodbold er i efteråret, slået sammen med tilsvarende hold i BSF (Ballerup og Skovlunde). Det er en flok glade, men også ambitiøse piger, der brænder for fodbold. De spiller mange kampe, stævner og turneringer. Det hele koster penge og pigerne er i gang med forskellige initiativer for at tjene nok til disse aktiviteter.

Gennem flere år har pigerne solgt lodder for De danske hospitalsklovne. Dette er ikke en mulighed pga. Covid-19. Derfor er ideen med at hente pant og omsætte det til penge opstået.

Søndag den 11. april samler vi holdet og en flok forældre hjælper til – og vi samler flaskepant hos dem, der tilmelder sig og dermed vil bidrage med lidt støtte. Alle der deltager på dagen, er nytestede og vi sørger for at overholde de gældende restriktioner.

Flaskepant2021@gmail.com eller sms 28 72 90 29

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden