Flaskeindsamling den 11. april: U14-pigerne i LSF Fodbold samler ind til holdets ture og stævner

Flaskeindsamling den 11. april: U14-pigerne i LSF Fodbold samler ind til holdets ture og stævner

Ledøje-Smørum Fodbold U14-pigerne søger hjælp til at fylde deres holdkasse til fremtidige turneringer og rejser. Derfor indsamler de pantflasker den 11. april 2021.

Har du flasker i overskud, og ønsker du at støtte pigernes arbejde, så tilmeld dig – allerede nu – afhentning af pant. Så henter pigerne og deres forældre på din adresse den 11. april.

U14-pigerne i LSF Fodbold er i efteråret, slået sammen med tilsvarende hold i BSF (Ballerup og Skovlunde). Det er en flok glade, men også ambitiøse piger, der brænder for fodbold. De spiller mange kampe, stævner og turneringer. Det hele koster penge og pigerne er i gang med forskellige initiativer for at tjene nok til disse aktiviteter.

Gennem flere år har pigerne solgt lodder for De danske hospitalsklovne. Dette er ikke en mulighed pga. Covid-19. Derfor er ideen med at hente pant og omsætte det til penge opstået.

Søndag den 11. april samler vi holdet og en flok forældre hjælper til – og vi samler flaskepant hos dem, der tilmelder sig og dermed vil bidrage med lidt støtte. Alle der deltager på dagen, er nytestede og vi sørger for at overholde de gældende restriktioner.

Flaskepant2021@gmail.com eller sms 28 72 90 29

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…