Flotte mænd i La Strada

Flotte mænd i La Strada

“Kan jeg hjælpe dig med noget?”

Da jeg var barn elskede jeg at lege butik med min tvillingesøster. Vi havde hver vores tøjbutik på værelserne. Hang tøj på bøjler på kanten af radiatoren, eller når vi var avancerede på et kosteskaft mellem to stole. Skrev prismærker og købte i hinandens butikker med kasseapparat og det hele. Det var helt fantastisk!

Theis Beer elskede også at sætte tøj på bøjler, da han var barn, og han gjorde det så tit han kunne komme til det….men i en RIGTIG butik – hans fars tøjforretning: La Strada. Her havde Theis nemlig et lille “job”, hvor han hjalp Bente, som belønnede ham med de allerbedste frisksmurte kødpølsemadder!

Næsten hver dag i de tidlige barndomsår cyklede Theis fra skolen til sin fars butik, for at besøge Bente og hjælpe til med at hænge tøj på bøjler….for derefter at nyde de velfortjente kødpølsemadder og en lille snak. Det var sandelig tider!

I dag er det Theis der står ved roret i en af Egedal Centrets største og ældste forretninger: La Strada.

Down Memory Lane

La Strada i Egedal Centret i Stenløse - Vores Egedal

Sådan så La Strada ud i min barndom.

Som barn var jeg faktisk lidt forelsket i ham drengen, der boede i huset overfor en af mine skoleveninder. Det var Theis. I dag griner Theis og afslører, at han faktisk også havde et godt øje til hende pigen dengang…for 30 år siden 🙂

Det er lidt sjovt at have kommet i butikken siden jeg var barn, og først i dag opdager at der findes “hemmelige rum” i underetagen.

Det er her La Stradas skrædder lægger bukser op, her er kontor/mødelokale og personalerum, og det er også her jeg har inviteret mig selv på en snak om forretningen.

På væggen hænger billeder fra La Strada gennem årene. Sjovt at se hvordan butikken har ændret sig igennem de mange år La Strada har eksisteret.

Jeg får lov at kigge i “scrapbogen” med sjove og festlige billeder af mærkedage, hvor bl.a. Peter Belli ad flere omgange har besøgt butikken og optrådt. Mit blik falder også på et billede af en kæmpemæssig swimmingpool, der var installeret på midtertorvet i forbindelse med en La Strada fødselsdagskonkurrence. Her kunne man vinde en vaskeægte walkman!

La Stradas historie går mange år tilbage. Butikken har ALTID ligget i Egedal Centret. Faktisk også inden centret blev bygget. Til at starte med lå butikken i den røde bygning, som i dag huser Bonnie Dyrecenter.

Theis´ øjne stråler, når han fortæller om butikken. Hvordan hans morfar i tidernes morgen åbnede forretningen. Han var skrædder og udvidede sortimentet til også at sælge Boswell-skjorter. Hvordan hans far også arbejdede i butikken og senere overtog forretningen, og hvordan den udviklede sig i årenes løb. Hvordan han selv i en meget ung alder vidste at han også skulle arbejde med tøj, og allerede som 11-årig gav et løfte til sin morfar om at passe godt på La Strada, når han ikke var der mere. La Strada er en del af familiehistorien.

Kvalitet og stil

Der er ingen tvivl om at der er noget helt særligt over La Strada. En forretning der udstråler stil og god kvalitet og med et professionelt personale, der har forstand på det de beskæftiger sig med: At klæde Egedals mænd pænt på.

Du har allerede spottet det fra gaden inden du overhovedet er trådt indenfor i den kæmpestore drenge- og herretøjsforretning der ligger lige midt i centret: Her er styr på sagerne!

Alle gadevarer fremstår indbydende. Pænt lagt sammen, tøjet hænger snorlige på stativerne i farve- og størrelsesorden.

Jeg tænker i mit stille sind, at tøjfirmaerne må være ovenud tilfredse, når de ser hvor flot deres kollektioner bliver præsenteret her i butikken. En forretning der sælger tøj til de helt unge drenge og også de ældre velklædte mænd fra inderst til yderst.

I La Strada findes der mærker der passer til enhver facon, type og pengepung. Her er både basisvarer og de mere eksklusive mærker.

Jeg selv får lyst til at gå på udkig efter nye sager til resten af min familie, der kun består af hankøn. Fede mærker og lækkert tøj, så langt øjet rækker – ja selv ekspedienterne er flotte  😉 Og de har fuldstændig styr på at give dig den helt rigtige rådgivning og betjening. Det er dét der er La Stradas DNA.

Socialt ansvar og tager del i lokalsamfundet

Igennem årene har La Strada altid gjort en dyd ud af også at tage del i lokalsamfundet på andre måder.

Således har La Strada sørget for at uddanne lærlinge. I løbet af de år Theis har stået for driften af butikken har La Strada sørget for at give 10 lærlinge en god og lærerig elevtid med fokus på kundeservice, rådgivning og beklædning.

La Strada støtter også lokalsporten og er sponsor i flere lokale sportsklubber.

Tiden er ved at været gået. Jeg har haft en spændende snak med Theis, men føler at der er masser af historier jeg godt kunne tænke mig at få fortalt. Der gemmer sig masser af  fantastiske fortællinger i vores gode herretøjsbutik i Egedal Centret. Theis lover mig, at det ikke bliver sidste gang jeg får lov at skrive historier fra La Strada.

I mellemtiden kan jeg på det varmeste anbefale et besøg i butikken – der er altid masser af lækre nyheder, og der er ingen tvivl om at mænd bare er flotte, når de har været en tur forbi La Strada!

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…