Flotte priser til Allure by Julie Thorsen

Flotte priser til Allure by Julie Thorsen

Der kan snart ikke være plads til flere pokaler på reolen, var min første tanke, da jeg besøgte skønhedsklinikken Allure på første sal i Egedal Centret. Men det ser nu altså godt ud!

Julie Thorsen har nemlig igen hevet flotte priser og pokaler hjem til klinikken for sit gode arbejde med vipperne.

Det var en meget begejstret og stolt Julie, der tog imod mig, da jeg besøgte klinikken. Titlen som Danmarksmester i Elleebana Lashlift 2021 var i hus og pokalen var allerede at finde på hylden!

Og siden jeg besøgte Julie sidst var der også blevet mere trangt på præmiehylderne. Hun kan sit kram!

Konkurrencerne var starten på Julies drøm

Da Julie begyndte at gå til konkurrencer i vippeteknik og bryn, var hun slet ikke klar over at hun havde et særligt talent. Hun har altid været glad for at hygge sig med håndarbejde og perler og har en god tålmodighed, og det er formentlig disse evner hun nu bruger i sit arbejde.

Til at begynde med lavede Julie vipper som sin hobbybeskæftigelse. Hun var vild med fordybelsen og hele tiden at kunne arbejde med at forbedre teknikken.

Julie blev anbefalet at prøve at stille op til konkurrencer, og blev blæst bagover af overraskelse, da hun lynhurtigt røg til tops med dommernes anerkendelse. Ved de første konkurrencer Julie stillede op i, fik hun stor ros fra dommerne, som var imponerede over, at hun på kort tid i branchen formåede at udføre “håndværket” så flot – detaljeorienteret og grundigt!  Præmieregnen i konkurrencerne er fortsat – både på den nationale og internationale scene.

Opbakning fra kunderne

De flotte resultater i konkurrencerne var også startskuddet til at Julie fik mod til at satse og gå all-in på fuld tid med sin egen klinik. Allure åbnede i Egedal Centret den 13. juli 2020. På trods af corona, fik klinikken en god start.

Nedlukningerne satte dog nervesystemet på en prøve, men Julie er overvældet over hvor forstående og trofaste hendes kunder har været. Det er hun meget taknemmelig for.

Frisør er flyttet ind

Der er sket nye ting i klinikken, idet Sanner Hair & Makeup er rykket ind.

Det sprudler da også af god energi og glæde, da jeg hilser på den varmt smilende Rose, der er indehaver. Både Julie og Rose glæder sig over synergien for både vipper & bryn- og hårkunderne – og der er ingen tvivl om at kemien mellem de to skønne kvinder er fantastisk! Det mærker man med det samme, man træder ind ad døren.

Vil du selv opleve den varme atmosfære og gode stemning, så kan jeg anbefale at booke en tid til en skøn behandling! 🙂

Læs mere om Allure by Julie Thorsen på hjemmesiden:
https://allurebyjt.com/

og Sanner Hair & Makeup på hjemmesiden:
https://www.sannerhair.dk/

De skønne damer og deres søde erhvervspraktikant, som skulle snuse til arbejdet som vippetekniker.

 

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden