Børnehavebørn og borgmester indviede flydebro på “den hemmelige sø”

Børnehavebørn og borgmester indviede flydebro på “den hemmelige sø”

I dag indviede 17 børnehavebørn fra Børnehuset Boelholm en flydende platform der går ud i søen, sammen med borgmester Karsten Søndergaard.

Her satte de hjemmelavede skibe i søen i Egedal By Syd.

I Egedal By Syd skabes der mødesteder, hvor livet kan leves og mennesker mødes.

I dag indviede 17 børnehavebørn fra Børnehuset Boelholm en flydende platform der går ud i søen, sammen med borgmester Karsten Søndergaard.

Det var et flot syn, da børnene satte 17 skibe i søen. Et syn der nok vil rette fokus mod det som Karsten i sin tale kaldte for ”den hemmelige sø”. For endnu har søen intet navn:
– Velkommen til den hemmelige sø. Vi står nemlig ved en sø, som ikke har noget navn, ved en by som ikke er bygget endnu. Her ved flydebroen kan I komme med jeres familier og hoppe på sten i søen, grille og ligge på broen og se på hvilke dyr, der findes her. I dag gør vi det hemmelige sted til et sted som alle vil se. For om lidt sætter vi vores både i vandet – og det bliver så flot, så folk bare må tage herhen. Jeg er meget glad for at I er kommet, og at I har lavet så flotte både og at I sammen med mig vil gøre den hemmelige sø til vores sø, sagde Karsten Søndergaard i sin tale inden han, sammen med børnene, satte skibene i søen fra den 30 m2 store platform, der flyder for enden af den 21 m. lange bro.

En by er på vej

Core Bolig skal bygge seniorbofællesskabet Egehaven i Egedal By Syd. Byggeriet rummer 67 lejligheder og forventes klar omkring årsskiftet 2022/2023. Plejecentret Hyrdevænget er også på vej med 78 ældreboliger der vil være klar til indflytning i 2023. Egedal By Syd vil herudover kunne rumme 300-400 nye boliger eller arbejdspladser.

Området tager dag for dag mere og mere form som en grøn by. Her er allerede etableret et nyt grønt område med mange træer og buske og stier til gående og cyklister. På aktivitetspladserne er der lavet bord-bænke-sæt, grillområder og nu også en flydende platform. Flere aktivitetspladser vil komme til.

I byudviklingen er der fokus på at gøre byen grøn og biodivers i sammenhæng med Vild med Egedal. Der udlægges insektvenlige blomsterløg og udpeges et område til Bi-venlig-by-projekt, der er en del af projektet Bivenlig Kommune.

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…