Første Brugerforum i Stenløse Kulturhus var en stor succes.

Første Brugerforum i Stenløse Kulturhus var en stor succes.
Første Brugerforum i Stenløse Kulturhus var en stor succes.
Tirsdag den 20. januar slog Stenløse Kulturhus dørene op for husets første Brugerforum. Mere end 100 borgere mødte op for at høre mere om de politiske visioner for Kulturhuset og sætte deres præg på det kommende aktivitetsprogram.
Første del af aftenens program bød på velkomst ved Borgmester Willy Eliasen og Udvalgsformand for kultur og erhverv Jens Jørgen Nygaard. Herefter blev den kommende organisering og daglig drift for kulturhuset præsenteret med fokus på de 4 årlige Brugerforum og et nyoprettet Fællesråd af udvalgte videns- og ressourcepersoner inden for kunst, musik, frivillighed, iværksætteri og de tre institutioner Musikskolen, biblioteket og ungdomsskolen Ung Egedal.
Anden del af aftenens arrangement  var en workshop, hvor de fremmødte kunne byde ind med aktiviteter til kulturhusets overordnede program. Deltagerne fordelte sig på fem temaer “musik”, “kunst”, “Bibliotek”, Iværksætteri og projektmager” og et “wild card” og fik planlagt intet mindre end 44 aktiviteter på knapt 2 timer.  Aktiviteterne spænder bredt fra arrangementer i forbindelse med den officielle åbning til velkomstmøder med de nye flygtninge, sangaftener og en børnefilmsfestival.

Valg til Fællesrådet

Sidste del af programmet bød på valg af 2 personer til Fællesrådet blandt de fremmødte borgere. Hele 6 kandidater valgte at stillede op, hvilket udløste en ekstra plads, således at de største stemmeslugere Pernille Krogh, Pernille Bloch Madsen og Bent R. Nielsen fremover vil tage del i rådets opgaver med at skabe liv og synlighed omkring Kulturhuset det næste års tid.

Åbning i marts og program

Stenløse Kulturhus åbner officielt den 15. marts 2015. Herefter vil der være adgang for alle interesserede til de forskellige tema-inspirerede områder inden for kunst, musik, iværksætteri med mere. Dog åbner biblioteket først i løbet af juni på grund ombygning.
Kulturhusets første program vil være tilgængeligt på Egedal Kommunes hjemmeside og EgedalForum.dk cirka to uger før åbning.

Mødekalender for kommende Brugerforum

7. marts
26. april
22. august
Brugerforum finder sted på Kulturhuset i den gamle Rådhussal.

Kontakt

Yderligere information om arrangementet og Stenløse Stenløse Kulturhus fåes hos Frivillighedskoordinator Nadia Eriksen på telefon 7259 6909 eller nadia.eriksen@egekom.dk.
Kilde: Egedal Kommune

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…