Forårskoncert med Ensemble Storstrøm

Forårskoncert med Ensemble Storstrøm

Smørum Kulturhus danner ramme om en forårskoncert med Ensemble Storstrøm den 16. april 2023 kl. 15:00 arrangeret af Ledøje-Smørum Musikforening.

Ensemblet har Anne-Sofie Søby Jensen, lyrisk kontraalt, med som gæstesolist.

Ensemble Storstrøm er et af de fem nationale basisensembler, der medvirker til et levende og aktivt musikmiljø med musikoplevelser af højeste kvalitet i sine bidragskommuner og i Kulturregion Storstrøm, men ensemblet tager også på gæstevisit andre steder i landet. Ensemblet består af 3 strygere, 3 blæsere, klaver og harpe.

Foto: © JENSENSHOOTS

Anne-Sofie Søby Jensen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 2013 vandt hun 3 priser i den nationale sangkonkurrence “Unge Sangere” og blev samme år medlem af det anerkendte Holmens Kirkekor & Vokalensemble, der hyppigt optræder for det danske kongehus og bliver transmitteret i Danmarks Radio og Radio. I 2017 vandt hun en stipendieplads på Royal Academy of Music i London, hvorfra hun tog en MA i opera.

Ved koncerten kredser programmet sig om havet og naturens elementer. Edward Elgars stemningsfulde sange, “Sea Pictures”, til tekster af 5 forskellige digtere, skildrer romantisk havets kraft og dybde. Samme tema gælder i de smukke svenske “Sångar vid Havet”, som Gösta Nystrøm skrev i 1942.

Sangene rammes ind af nyere værker, bl.a. et helt nyskrevet værk af Ole Buck.

Gæstebilletter: https://lsmusikforening.dk eller ved indgangen.

Du kan læse mere på https://lsmusikforening.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…