Forberedelserne er for alvor i gang til Høstnatten den 7. september 2018

Forberedelserne er for alvor i gang til Høstnatten den 7. september 2018

.

Forberedelserne er for alvor i gang til Høstnatten den 7. september 2018

Liselotte Stotz, Pernille Bloch Madsen & Sonja Nygaard

Så er der for alvor kommet gang i forberedelserne til HØSTNATTEN ANNO 2018, som finder sted i Ølstykke Stationsby fredag den 7. september 2018 kl. 16-21.

Som tidligere år vil Ølstykkes hyggelige byfest byde på masser af god musik, madboder, loppestande og foreningsaktiviteter. Der vil være noget for alle aldre.

Igen i år er det Ølstykke Bylaug , bestående af Liselotte Stotz, Sonja Nygaard og Pernille Bloch Madsen, der står bag planlægningen af arrangementet. De glæder sig til en rigtig god og hyggelig aften i fællesskabets tegn. “Vi ønsker at være med til at huske hinanden på hvor meget vores lokalsamfund byder på, og så vil vi gerne være med til at puste mere liv i byen” lyder budskabet fra de tre initiativrige kvinder.

Høstnatten har brug for opbakning
For at sådan en byfest kan blive en realitet er der brug for økonomiske midler. Byfesten finansieres af de mange standpladser fra loppeboder og virksomhedsstande, ligesom Ølstykke Bylaug oplever at blive taget godt imod blandt de lokale virksomheder, men der er stadig et stykke vej endnu til at dække udgifterne til musikken og driften.

“Vi er ikke i tvivl om at vi nok skal nå i mål, og vi arbejder på fuld kraft for at få midlerne i hus, og håber at de lokale borgere og virksomheder vil hjælpe os på vej” siger Sonja Nygaard, der er taknemmelig for den venlige og imødekommende modtagelse hun får hos de erhvervsdrivende på sin vej rundt i Ølstykke. .

Er du virksomhed og kunne du tænke dig at støtte Høstnatten, så er du meget velkommen til at kontakte Ølstykke Bylaug på mail kontakt@oelstykke-bylaug.dk. Alle beløb er velkomne, og sponsorer vil fremgå af Ølstykke Bylaugs hjemmeside og på Bylaugets og Høstnattens Facebook.

Du har som virksomhed også mulighed for at deltage i festlighederne og booke en stand på Høstnatten til en meget favorabel pris.
BOOK HER

Ingen høstnat uden de mange loppeboder…
Alle de mange besøgende elsker at gå på opdagelse i de mange ting og sager man kan finde i de mange hyggelige boder. Og gøre nogle gode rigtig gode røverkøb. Ja, man kan næsten sige at uden loppeboderne ville Høstnatten ikke være det samme ?

Har du masser af gode ting og sager, som kunne fortjene en ny ejermand, så book en loppestand på Ølstykkes stemningsfulde aften Høstnatten. Her er alle tiders mulighed for at få solgt ud af genbrugsguldet.

BOOK DIN LOPPESTAND HER

Spejdere, foreninger og sportsklubber 
Allerede nu har foreningslivet meldt sig på banen. SØAM står igen i år bag Høstløbet for børn. Høstnatten er en fantastisk mulighed for at foreningslivet for at promovere sig eller hvad man nu har lyst til. Nogle foreninger laver sjove boder, som børn og voksne kan prøve, mens andre får sig en god snak og informerer om hvad de står for. Mulighederne er mange og gode idéer og initiativer tages imod med kyshånd.

FORENINGER KAN BOOKE DERES STAND HER

Ølstykke Bylaug glæder sig til at se en masse fra både nær og fjern til en stemningsfuld aften med musik, underholdning og masser af glade mennesker.

Ølstykke Bylaug kan kontaktes på kontakt@oelstykke-bylaug.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…