”Forsvundne Arvinger” kommer til Byrådssalen

”Forsvundne Arvinger” kommer til Byrådssalen

Har du også fulgt med i DR-programmet ”Forsvundne Arvinger” og været fascineret af hvordan det er lykkedes dem at finde frem til arvingerne.

Så kan du godt begynde at glæde dig, når arkivar fra Rigsarkivet, Adam Jon Kronegh, kendt fra TV, gæster byrådssalen og fortæller om sit arbejde med DR-udsendelsen.

Foredraget finder sted torsdag d. 7. april 2022 kl. 19 i Byrådssalen på Egedal Rådhus.

Kom til et spændende foredrag af arkivar ved Rigsarkivet, Adam Jon Kronegh, kendt fra TV, som vil fortælle om sit arbejde med DR-udsendelsen. Hvem drømmer ikke om en ukendt rig onkel fra Amerika, som de en dag skal arve? For nogen bliver det til virkelighed.

Adam  tager tilhørerne med på job: Fra de støvede, velkendte gange i Rigsarkivet til pludselig at blive hvirvlet ind i en stor TV-produktion. Han lever af at finde historier om helt almindelige og absolut usædvanlige mennesker og om deres skæbner – små og store stykker danmarkshistorie.

Vær beredt på et foredrag, fortalt af en mand, der både bliver venner med de døde og nægter at give op i sin søgen efter forsvundne arvinger.

TV-serien viser bl.a., hvad der sker, når en bobestyrer beder Rigsarkivet om hjælp til at finde arvinger til en afdød person. Hvert program viser opklaringen af en konkret sag og samtidigt kan seerne få et indblik i interessante dele af Danmarks historie, historier om høj og lav, hverdagsliv m.m.

Foredraget arrangeres af de tre historiske foreninger i Egedal samt slægtshistorisk forening: Danske Slægtsforskere Egedal i samarbejde med Egedal Arkiver og Museum.

Billetter ( 20 kr. + gebyr) kan bestilles på forhånd: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9rloqa4k7i

Foto: Adam Kronegh (fotograf: Sigurd Høyen)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…