Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Selvom man er en lille virksomhed kan man godt have fokus på miljøet. Hos Fotohuset Click i Egedal Centret kan du nu aflevere dine brugte blækpatroner og tonere til genanvendelse, når du handler nye.

Tidligere har det været besværligt for forbrugeren at skaffe sig af med brugte tonere og printerpatroner på en miljøforsvarlig måde, og de er havnet i skraldespanden.

Brother har længe haft et retursystem, hvor man fragtfrit kan returnere den brugte toner eller tromle. Man sætter bare den ilagte fragtseddel på tonerkassen, og afleverer kassen til posten. Nu er det blevet endnu nemmere for forbrugeren at skåne miljøet – det kaldes Brother Miljøpartner.

miljopartner

Fotohuset Click er blevet Brother Miljøpartner

Brother Miljøpartner

Brother er gået sammen med udvalgte forhandlere om at øge indsatsen for at få flere tomme tonerpatroner og tromler retur til genbrug. Forhandlerne har den daglige kontakt med forbrugerne, og dermed mulighed for at bringe miljøbudskabet videre.

Fotohuset Click  i Stenløse er én af de Brother forhandlere, der vil gøre en ekstra indsats for at få flere forbrugsstoffer retur, og er dermed udnævnt til Brother Miljøpartner. I samarbejde med Brother, har Fotohuset Click nu gjort det nemmere for forbrugeren at hjælpe med at passe på miljøet, idet opbrugte tonere og tromler kan indleveres, når man alligevel er hos forhandleren for at købe nye forbrugsstoffer.

Hjælp Brother og Fotohuset Click med at passe på miljøet – indlevér dine brugte forbrugsstoffer til genanvendelse.

Køb & støt lokalt
Martin har alt i printerpatroner, og det han ikke har på lager, kan han skaffe hjem til næste dag. Martin tilbyder også at tage imod brugte printerpatroner af andre mærker, som han sørger for bliver sendt til genanvendelse eller bortskaffet korrekt. 

Fotohuset Click
Egedal Centret 46
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 01 90

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…