Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Selvom man er en lille virksomhed kan man godt have fokus på miljøet. Hos Fotohuset Click i Egedal Centret kan du nu aflevere dine brugte blækpatroner og tonere til genanvendelse, når du handler nye.

Tidligere har det været besværligt for forbrugeren at skaffe sig af med brugte tonere og printerpatroner på en miljøforsvarlig måde, og de er havnet i skraldespanden.

Brother har længe haft et retursystem, hvor man fragtfrit kan returnere den brugte toner eller tromle. Man sætter bare den ilagte fragtseddel på tonerkassen, og afleverer kassen til posten. Nu er det blevet endnu nemmere for forbrugeren at skåne miljøet – det kaldes Brother Miljøpartner.

miljopartner

Fotohuset Click er blevet Brother Miljøpartner

Brother Miljøpartner

Brother er gået sammen med udvalgte forhandlere om at øge indsatsen for at få flere tomme tonerpatroner og tromler retur til genbrug. Forhandlerne har den daglige kontakt med forbrugerne, og dermed mulighed for at bringe miljøbudskabet videre.

Fotohuset Click  i Stenløse er én af de Brother forhandlere, der vil gøre en ekstra indsats for at få flere forbrugsstoffer retur, og er dermed udnævnt til Brother Miljøpartner. I samarbejde med Brother, har Fotohuset Click nu gjort det nemmere for forbrugeren at hjælpe med at passe på miljøet, idet opbrugte tonere og tromler kan indleveres, når man alligevel er hos forhandleren for at købe nye forbrugsstoffer.

Hjælp Brother og Fotohuset Click med at passe på miljøet – indlevér dine brugte forbrugsstoffer til genanvendelse.

Køb & støt lokalt
Martin har alt i printerpatroner, og det han ikke har på lager, kan han skaffe hjem til næste dag. Martin tilbyder også at tage imod brugte printerpatroner af andre mærker, som han sørger for bliver sendt til genanvendelse eller bortskaffet korrekt. 

Fotohuset Click
Egedal Centret 46
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 01 90

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…