Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Fotohuset Click er udnævnt som Brother Miljøpartner – Aflevér tomme printerpatroner til genanvendelse

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Selvom man er en lille virksomhed kan man godt have fokus på miljøet. Hos Fotohuset Click i Egedal Centret kan du nu aflevere dine brugte blækpatroner og tonere til genanvendelse, når du handler nye.

Tidligere har det været besværligt for forbrugeren at skaffe sig af med brugte tonere og printerpatroner på en miljøforsvarlig måde, og de er havnet i skraldespanden.

Brother har længe haft et retursystem, hvor man fragtfrit kan returnere den brugte toner eller tromle. Man sætter bare den ilagte fragtseddel på tonerkassen, og afleverer kassen til posten. Nu er det blevet endnu nemmere for forbrugeren at skåne miljøet – det kaldes Brother Miljøpartner.

miljopartner

Fotohuset Click er blevet Brother Miljøpartner

Brother Miljøpartner

Brother er gået sammen med udvalgte forhandlere om at øge indsatsen for at få flere tomme tonerpatroner og tromler retur til genbrug. Forhandlerne har den daglige kontakt med forbrugerne, og dermed mulighed for at bringe miljøbudskabet videre.

Fotohuset Click  i Stenløse er én af de Brother forhandlere, der vil gøre en ekstra indsats for at få flere forbrugsstoffer retur, og er dermed udnævnt til Brother Miljøpartner. I samarbejde med Brother, har Fotohuset Click nu gjort det nemmere for forbrugeren at hjælpe med at passe på miljøet, idet opbrugte tonere og tromler kan indleveres, når man alligevel er hos forhandleren for at købe nye forbrugsstoffer.

Hjælp Brother og Fotohuset Click med at passe på miljøet – indlevér dine brugte forbrugsstoffer til genanvendelse.

Køb & støt lokalt
Martin har alt i printerpatroner, og det han ikke har på lager, kan han skaffe hjem til næste dag. Martin tilbyder også at tage imod brugte printerpatroner af andre mærker, som han sørger for bliver sendt til genanvendelse eller bortskaffet korrekt. 

Fotohuset Click
Egedal Centret 46
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 01 90

 

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…