Fritidsklubberne i Egedal sendte 58.118 kr. til Børns Vilkår – BørneTelefonen

Fritidsklubberne i Egedal sendte 58.118 kr. til Børns Vilkår – BørneTelefonen

Fritidsklubberne i Egedal har i flere uger i efteråret bagt kager til fordel til Børns Vilkår. I år er det lykkedes at sende hele 58.118,50 kr. afsted til Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Der er blevet bagt, pyntet, pakket og solgt kager både i klubberne, i Egedal Centret og på rådhuset, hvor nogle af børnene fik hilst på borgmesteren, som besøgte kageboden og støttede op om projektet. Til årets MGP på Hampen, årets julebanko i Ganløse klubben og ved Springbrættets årlige julefest, er der også blevet solgt forskelligt – alt sammen for at slå rekorden fra sidste år, som var på lidt over 40.000 kr.

Og det er i den grad lykkedes!
I alt er der blevet indsamlet 58.118,50 kr. i år som ubeskåret går til Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Som Børns Vilkår skrev, da de sendte diplomet til Klub Egedal:

Tusind, tusind tak for den flotte indsats. Jeg tror, at I er de deltagere, der har samlet aller mest ind til Bag for BørneTelefonen 2022 – det er vi enormt taknemmelige for. Det er vi virkelig imponerede over, og sætter utrolig stor pris på, at I har været så engagerede.

Særligt ensomhed som desværre også kan ses på Børnetelefonens opkald, er efter corona ikke blevet mindre. I 2021 var ensomhed blandt de 10 hyppigste emner på BørneTelefonen* – et emne som også ligger klubberne i Egedal meget på sinde. For ingen børn skal føle sig ensomme.

Ved at bakke op om Bag for en sag, hjælper vi ikke kun udsatte børn og unge, vi oplever også at der bliver skabt nye positive fællesskaber på tværs af årgange og nye venskaber skabes når børnene bager, pynter, pakker kager eller hjælper med at sælge. Det er vigtigt at man som barn føler sig som en del af et fælleskab og her kan klubberne i Egedal noget ganske særligt. Klubberne kan være det fristed hvor de mange krav om at præsentere, som kan fylde meget i børn og unges liv, ikke er vigtig.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…