Fritidsklubberne i Egedal sendte 58.118 kr. til Børns Vilkår – BørneTelefonen

Fritidsklubberne i Egedal sendte 58.118 kr. til Børns Vilkår – BørneTelefonen

Fritidsklubberne i Egedal har i flere uger i efteråret bagt kager til fordel til Børns Vilkår. I år er det lykkedes at sende hele 58.118,50 kr. afsted til Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Der er blevet bagt, pyntet, pakket og solgt kager både i klubberne, i Egedal Centret og på rådhuset, hvor nogle af børnene fik hilst på borgmesteren, som besøgte kageboden og støttede op om projektet. Til årets MGP på Hampen, årets julebanko i Ganløse klubben og ved Springbrættets årlige julefest, er der også blevet solgt forskelligt – alt sammen for at slå rekorden fra sidste år, som var på lidt over 40.000 kr.

Og det er i den grad lykkedes!
I alt er der blevet indsamlet 58.118,50 kr. i år som ubeskåret går til Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Som Børns Vilkår skrev, da de sendte diplomet til Klub Egedal:

Tusind, tusind tak for den flotte indsats. Jeg tror, at I er de deltagere, der har samlet aller mest ind til Bag for BørneTelefonen 2022 – det er vi enormt taknemmelige for. Det er vi virkelig imponerede over, og sætter utrolig stor pris på, at I har været så engagerede.

Særligt ensomhed som desværre også kan ses på Børnetelefonens opkald, er efter corona ikke blevet mindre. I 2021 var ensomhed blandt de 10 hyppigste emner på BørneTelefonen* – et emne som også ligger klubberne i Egedal meget på sinde. For ingen børn skal føle sig ensomme.

Ved at bakke op om Bag for en sag, hjælper vi ikke kun udsatte børn og unge, vi oplever også at der bliver skabt nye positive fællesskaber på tværs af årgange og nye venskaber skabes når børnene bager, pynter, pakker kager eller hjælper med at sælge. Det er vigtigt at man som barn føler sig som en del af et fælleskab og her kan klubberne i Egedal noget ganske særligt. Klubberne kan være det fristed hvor de mange krav om at præsentere, som kan fylde meget i børn og unges liv, ikke er vigtig.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…