Frivillig for Stafet for Livet – Egedal

Frivillig for Stafet for Livet – Egedal

Stafet for livet – Egedal tilbyder dig mange former for frivillighed, ja det er næsten tæt på at vi kan opfylde alle ønsker.  Det allerbedste ved frivilligrollen er at du selv bestemmer om du vil give 2 timer på dagen eller 5 timer om ugen. Når de frivillige bliver spurgt om hvorfor de melder så lyder svaret ”fordi jeg kan gøre en forskel” og det har du alle muligheder for.
Du har mulighed for at udfordre dine evner i projektstyring ved at skulle få styr på hele eventet eller enkelte dele såsom at skaffe madleverandører eller være ansvarlig hele logistikken og opstilling på pladsen.
Der er også mulighed for at teste dine kommunikationsevner igennem PR, tale med kræftpatienter, være konferencier eller deltage i infoboder.
Dine salgsevner kan også blive forbedret ved at skaffe sponsorer eller deltagere til stafetten eller ved at stå i vores salgsbod og sælge emblemer, armbånd, lysposer mv.
Ovenstående er supergodt at få på CV’et eller frivilligbeviset, men Stafet for livet giver meget mere end det. Ved at yde med din frivillige indsats, får du også et fællesskab som er verdens største bevægelse mod kræft, en masse spændende oplevelser og ikke mindst håb, viden omkring symptomer og selvrefleksion.
En frivillig fra en anden stafet har udtalt: ”om jeg får løn for at lave Stafet for livet? Ja, det gør jeg, men det er ikke penge jeg får udbetalt, det er en følelse indeni som går direkte i hjertet
Hvad betyder den frivillige indsats for lokalsamfundet i Egedal?
Egedal er en af landets største kommuner geografisk set og med 4 store byer og flere mindre landsbyer, kan det være svært at føle sig som en samlet kommune. Det er noget som Stafet for livet Egedal arbejder for at forbedre. Vi har frivillige, sponsorer og deltagere fra alle kommunens områder og vi har et mål om at stafetten skal være mangfoldig, derfor er flygtninge, unge, gamle, handicappede (psykisk/fysisk), etniske danskere mv. mere end velkomne både som frivillige, deltagere eller optrædende.
Vi mener at Stafet for livet kan være det som Egedal har brug som årligt samlingspunkt som kan skabe fællesskab og netværk i kommunen.
Hvad er Stafet for livet – Egedal?
Stafet? Jamen jeg kan ikke løbe” Det er en sætning vi ofte hører, når vi invitere til Stafet for livet i Egedal . MEN Stafet for livet er ikke en DHL stafet eller en ultimate løb. Stafet for livet handler faktisk om alt andet end at løbe. Det er et døgn med fællesskab, håb og ikke mindst glæde over at kunne slå igen mod Kræften.
Det hele foregår på græsarealet bag Smørum Kulturhus, hvor man i 24 timer på forskellige hold (med venner, familie, kolleger mv.) bringer en stafet rundt på den 580 meter lange sti omkring festpladsen. Det er helt op til en selv om man vil gå, køre i kørestol, kravle eller tage barnevognen og hunden med rundt.
I løbet de 24 timer stafetten varer vil der være masser af underholdning, eksempelvis var der i 2015 gospel, dans, gymnastikopvisning, cheerleaders, børneaktiviteter, midnatsbanko og meget mere.
Alt hvad der foregår på pladsen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og det er lokale kræfter som donerer til stafetten, der er ingen på pladsen som tjener noget på at være der udover Kræftens Bekæmpelse.  Den eneste regel vi har på pladsen er at der skal være røgfrit.
Stafet for Livet skal opleves, da følelser ikke kan beskrives, men de reaktioner vi får fra alle deltagere er at det har været en unik oplevelse som ikke fås andre steder. Specielt vores fightere (nuværende og tidligere kræftpatienter) får et helt nyt håb og tro på at kræften kan overleves.
Derfor er Stafet for livet et besøg værd, flere holddeltagere har været besøgende et år og næste år har stillet med et stort hold og støttet op omkring Kræftens bekæmpelse, hvor 6% går til administration og hele 94% går til forskning, patientstøtte, oplysning og forebyggelse.
Peter Theis Marcussen, formand for Stafet for Livet – Egedal
Som formand i Stafet for livet – Egedal er det en fornøjelse at arbejde med så engagerede og ivrige frivillige som der findes på holdet. Mine hovedopgaver består i at rekruttere nye frivillige, samt værende det koordinerede/besluttende led mellem de 9 arbejdsgrupper som holdet består af, samt overfor Kræftens Bekæmpelses hovedkontor, der følger med i, at konceptet overholdes og stiller materialer til rådighed. Der er mange forskelligartede opgaver i at være formand, blandt andet skal der holdes styr på at alle arbejder mod sammen mål og derved skal der løbende holdes evalueringer, samtidig skal jeg overfor pressen kunne give svar på diverse henvendelser, men ikke mindst er der tale om ledelse af de frivillige, så de er motiverede og får lov til at arbejde med det de har allermest lyst til, hvilket i vores gruppe ikke er noget problem.
 
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…