Fuld fart på hos Fri BikeShop i Ølstykke

Fuld fart på hos Fri BikeShop i Ølstykke

Kig forbi til El-cykeldag i FriBikeshop på Niels Olsens Vej i Ølstykke på lørdag d. 9. april kl. 9.30-14. Her kan du prøvekøre flere forskellige modeller, få kaffe og kage og blive meget klogere på el-cykler.

Der var godt gang i cykelforretningen, da jeg kiggede forbi Fri BikeShop. Ikke nok med at butikken var velbesøgt af kunder, så har cykelfamilien haft travlt med flytning af Brønshøj-afdelingen til Ølstykke, og byggeriet af deres helt nye, store butik ved Egedal By er i fuld gang.

Tårnhøje benzinpriser får flere på cyklen

Der har været rift om el-cyklerne i dag, smiler Susanne, da jeg møder hende i butikken. Det gode vejr og de høje benzinpriser er måske medvirkende årsag – og foråret er i forvejen højsæson for salg af cykler.

Og butikken bugner af lækre cykler klar til en ny cykelsæson!

Ny butik og fart over feltet

Susanne og familien glæder sig over at have travlt, men medgiver, at der er ekstra fart over feltet i øjeblikket. Det er en tid, hvor der sker store forandringer i deres forretning. De har netop overdraget deres over 40 år gamle Fri BikeShop forretning i Brønshøj til en ny ejer. Butikken var ikke indrettet som kunderne søger i dag med showroom. Der var for lidt plads og det krævede at der skulle ske noget.

Interessen blev vakt, da de så en annonce for erhvervslejemålene ved De Grønne Porte i Egedal By. Her var muligheden for en helt ny butik med værksted – og i en størrelse som faldt i familiens smag.

Susanne fortæller, at det har kostet søvnløse nætter og bekymringer, men beslutningen føles rigtig. Det er samtidig en oplagt mulighed for, at hun og Bjarne kan træde lidt mere i baggrunden, og den nye generation kan få lov at udfolde sig og skabe den forretning de ønsker sig. Susanne glæder sig også til “mere farmortid” med barnebarnet.

Åbning til sommer

I øjeblikket følges byggeriet af den nye forretning ved De Grønne Porte med stor interesse. Der bliver målt op og lavet indretningsforslag til den store guldmedalje. Butikken bliver topmoderne og med masser af plads i showroomet. “Det bliver så godt” lover Susanne.

De får nøglerne til lokalet den 1. juni, og så skal håndværkerne i gang med gulve og interiør. Familien forventer, at kunne holde en festlig åbningsreception omkring den 1. august.

Et par fine cykler til to ukrainske flygtninge

Cykler til flygtninge

Jeg så forleden i en lokal Facebook-gruppe, at en kvinde søgte to cykler til to ukrainske flygtninge. Her tilbød Susanne sin hjælp. Susanne viser mig billederne af et par fine lånecykler, som hun donerede. Der var to der blev glade, da de hentede dem.

Cykler hitter

Det er helt i tidens ånd, at blive bedre til at tage cyklen. Her kan du nemlig slå mange fluer med ét smæk: spare penge, passe på miljøet og sundheden er også værd at nævne.

Man kommer simpelthen i bedre form, når man bruger cyklen som transportform, og med supercykelstier og gode stisystemer i Egedal, er det også oplagt at gå på opdagelse i lokalområdet på to hjul.

Kom til El-cykeldag på lørdag den 9. april kl. 9.30-14.

Kom og få en prøvetur på en elcykel og få en god snak om mulighederne, når Fri BikeShop holder El-cykeldag og byder på kaffe og kage.
Alle der køber den 9. april deltager automatisk i konkurrencen om at vinde bonnens værdi.

Susanne og familien glæder sig til at se en masse!

Fri BikeShop
Niels Olsens Vej 7
3650 Ølstykke

Tidligere el-cykelarrangement med ÆldreSagen

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…