Fuld fart på hos Fri BikeShop i Ølstykke

Fuld fart på hos Fri BikeShop i Ølstykke

Kig forbi til El-cykeldag i FriBikeshop på Niels Olsens Vej i Ølstykke på lørdag d. 9. april kl. 9.30-14. Her kan du prøvekøre flere forskellige modeller, få kaffe og kage og blive meget klogere på el-cykler.

Der var godt gang i cykelforretningen, da jeg kiggede forbi Fri BikeShop. Ikke nok med at butikken var velbesøgt af kunder, så har cykelfamilien haft travlt med flytning af Brønshøj-afdelingen til Ølstykke, og byggeriet af deres helt nye, store butik ved Egedal By er i fuld gang.

Tårnhøje benzinpriser får flere på cyklen

Der har været rift om el-cyklerne i dag, smiler Susanne, da jeg møder hende i butikken. Det gode vejr og de høje benzinpriser er måske medvirkende årsag – og foråret er i forvejen højsæson for salg af cykler.

Og butikken bugner af lækre cykler klar til en ny cykelsæson!

Ny butik og fart over feltet

Susanne og familien glæder sig over at have travlt, men medgiver, at der er ekstra fart over feltet i øjeblikket. Det er en tid, hvor der sker store forandringer i deres forretning. De har netop overdraget deres over 40 år gamle Fri BikeShop forretning i Brønshøj til en ny ejer. Butikken var ikke indrettet som kunderne søger i dag med showroom. Der var for lidt plads og det krævede at der skulle ske noget.

Interessen blev vakt, da de så en annonce for erhvervslejemålene ved De Grønne Porte i Egedal By. Her var muligheden for en helt ny butik med værksted – og i en størrelse som faldt i familiens smag.

Susanne fortæller, at det har kostet søvnløse nætter og bekymringer, men beslutningen føles rigtig. Det er samtidig en oplagt mulighed for, at hun og Bjarne kan træde lidt mere i baggrunden, og den nye generation kan få lov at udfolde sig og skabe den forretning de ønsker sig. Susanne glæder sig også til “mere farmortid” med barnebarnet.

Åbning til sommer

I øjeblikket følges byggeriet af den nye forretning ved De Grønne Porte med stor interesse. Der bliver målt op og lavet indretningsforslag til den store guldmedalje. Butikken bliver topmoderne og med masser af plads i showroomet. “Det bliver så godt” lover Susanne.

De får nøglerne til lokalet den 1. juni, og så skal håndværkerne i gang med gulve og interiør. Familien forventer, at kunne holde en festlig åbningsreception omkring den 1. august.

Et par fine cykler til to ukrainske flygtninge

Cykler til flygtninge

Jeg så forleden i en lokal Facebook-gruppe, at en kvinde søgte to cykler til to ukrainske flygtninge. Her tilbød Susanne sin hjælp. Susanne viser mig billederne af et par fine lånecykler, som hun donerede. Der var to der blev glade, da de hentede dem.

Cykler hitter

Det er helt i tidens ånd, at blive bedre til at tage cyklen. Her kan du nemlig slå mange fluer med ét smæk: spare penge, passe på miljøet og sundheden er også værd at nævne.

Man kommer simpelthen i bedre form, når man bruger cyklen som transportform, og med supercykelstier og gode stisystemer i Egedal, er det også oplagt at gå på opdagelse i lokalområdet på to hjul.

Kom til El-cykeldag på lørdag den 9. april kl. 9.30-14.

Kom og få en prøvetur på en elcykel og få en god snak om mulighederne, når Fri BikeShop holder El-cykeldag og byder på kaffe og kage.
Alle der køber den 9. april deltager automatisk i konkurrencen om at vinde bonnens værdi.

Susanne og familien glæder sig til at se en masse!

Fri BikeShop
Niels Olsens Vej 7
3650 Ølstykke

Tidligere el-cykelarrangement med ÆldreSagen

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…