Gå en tur med Vicky og skab ideer til nem motion

Gå en tur med Vicky og skab ideer til nem motion

 
 

 
 
 

Hvordan kan det blive nemmere at få dagens motion? Udvalgsformand Vicky Holst Rasmussen inviterer alle børn og voksne til naturskøn gåtur med fælles dialog og ideudvikling den 2. maj.

Udsigt over mark

Motion er sundt, men de færreste ved, hvor vigtigt det egentlig er. Er du ikke-ryger er daglig motion det vigtigste og mest virkningsfulde du kan gøre for at få et sundere liv og undgå en lang række sygdomme. Er du ryger, er det lige så vigtigt, at du kvitter smøgerne.

– Vi kan blive forvirrede af alle de sundhedsråd, der skifter fra år til år. Er det nu sundt eller usundt at drikke kaffe eller spise smør og æg? Men sådan er det ikke med daglig motion. Det er helt sikkert det bedste man kan gøre for sig selv. Man bliver ovenikøbet i godt humør af at røre sig, siger Vicky Holst Rasmussen, der er formand for Social og Sundhedsud-valget i Egedal Kommune.
– Vi politikere er meget interesserede i, hvordan borgerne oplever mu-lighederne for at dyrke motion i Egedal Kommune og om der er noget vi kan gøre for at gøre det nemmere, siger Vicky Holst Rasmussen.
Derfor inviterer Social og Sundhedsudvalget alle borgere med noget på hjerte til en gåtur i det naturskønne Sperrestrup-område for at tale om, hvordan det kan blive nemmere at få dagens motion for børn, familier, ældre og unge i Egedal Kommune.

Hvad sker der med ideerne?

De bedste ideer bliver ført ud i livet i sammenhæng med de anbefalinger fra Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakke omkring fysisk aktivitet, som Egedal Kommune er i gang med at implementere.

Tid og Sted:

Vi mødes på P-Pladsen ved Sperrestrupvejen syd for Sperrestrup.
Fredag den 2. maj 2014 fra klokken 15.15 til ca. 16.15.
Ingen tilmelding.
Kilde: Egedal Kommunes hjemmeside

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…