Gå en tur på Hjertestien ved Smørum Golf – 2,1 km. vandresti

Gå en tur på Hjertestien ved Smørum Golf – 2,1 km. vandresti

Hjertestien er en anbefalelsesværdig tur i vores dejlige lokalområde.
Sundt for krop og sjæl at komme ud og få lidt frisk luft og motion. Knasende grus under fødderne og en skøn tur i det grønne på den 2,1 km. lange gå- og løbesti ved Smørum Golf.

Hjertestien både starter og slutter ved Smørum Golfklubs klubhus på Skebjergvej 46 i Smørum.

Uanset om solen skinner eller turen gås på en gråvejrsdag, så er denne tur skøn.

Hjertestien er en integreret del af Smørum Golfklub, og den er både egnet til en skøn gåtur eller jogging. Stien er nemt fremkommelig og det er også muligt at gå den med f.eks. en barnevogn. De fleste steder er stien belagt med grus og der er ingen særlige forhindringer.

Det skulle efter sigende være muligt at møde både urokser og får, som går  i indhegning, hvis du er heldig.
Ligesom området er et yndet setd for dyr som eks. harer, fiskehejrer og fasaner. Fuglelivet i Smørum er meget rigt, og der er både Rørhøge, Havørne, Tårnfalke og mange andre.

Værd at vide
Bliver der råbt FORE, så vend dig bort fra den råbende, og duk dig med hænderne over hovedet, da der kan komme en vildfarende bold flyvende.
Hvis du er tæt på en golfspiller: Vær opmærksom på, at du ikke larmer så det forstyrrer. Stå eventuelt stille til spilleren har slået.

Hjertestien er lavet i samarbejde med Hjerteforeningen, XL Byg og Smørum Golfklub.

Du kan læse mere om Hjertestien på Hjerteforeningens hjemmeside: https://hjerteforeningen.dk/hjertestier/rute/smoerum-golf/

Skulle du få lyst til en tur på golfbanen, så kan du læse mere om Smørum Golfklub her: https://www.smorumgolf.dk/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…