Ganløse Bibliotek er omdannet til Halfdans Land i april

Ganløse Bibliotek er omdannet til Halfdans Land i april

Rim og remser hører barndommen til. En fantastisk måde at blive introduceret til sprog og nye ord på, og Halfdan Rasmussen er vel nærmest blevet fast inventar på ethvert børneværelses bogreol.

Ganløse Bibliotek er i hele april måned gået all-in på Halfdan Rasmussens fantasifulde univers og har omdannet biblioteket til Halfdans Land. Et sted hvor Else elsker pelse, Bennys bukser brænder og Underlige Ugler vågner midt om natten.

Her kan man lege i Elses Pølsebod, i Troldenes Køkken eller hos Øens barber. Man kan skrive og sende breve på postkontoret, og vaske bogstaver i Vaskeriet Vaskebjørn. Halfdans land er spækket med bogstavleg, fantasi og nostalgi.

Ganløse Bibliotek håber at også forældre og bedsteforældre vil lege med. Man kan selvfølgelig låne Halfdans Rasmussens bøger med hjem og læse videre – er man ikke oprettet som låner klares dette nemt på stedet med MitId.

Alle de store børnehavebørn i Ganløse og Slagslunde har sammen med sprog- og projektpædagog Mie Ellegaard arbejdet med Halfdans ABC. De har været forfattere, kunstnere og læsere og har sammen skabt noget, de kan dele på tværs af årgangen, når de begynder i MiniSFO.

I hele april måned er det muligt for hele familien at gå på opdagelse i børnenes fantasifulde værker. Kom og leg med!

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…