Ganløse Bibliotek er omdannet til Halfdans Land i april

Ganløse Bibliotek er omdannet til Halfdans Land i april

Rim og remser hører barndommen til. En fantastisk måde at blive introduceret til sprog og nye ord på, og Halfdan Rasmussen er vel nærmest blevet fast inventar på ethvert børneværelses bogreol.

Ganløse Bibliotek er i hele april måned gået all-in på Halfdan Rasmussens fantasifulde univers og har omdannet biblioteket til Halfdans Land. Et sted hvor Else elsker pelse, Bennys bukser brænder og Underlige Ugler vågner midt om natten.

Her kan man lege i Elses Pølsebod, i Troldenes Køkken eller hos Øens barber. Man kan skrive og sende breve på postkontoret, og vaske bogstaver i Vaskeriet Vaskebjørn. Halfdans land er spækket med bogstavleg, fantasi og nostalgi.

Ganløse Bibliotek håber at også forældre og bedsteforældre vil lege med. Man kan selvfølgelig låne Halfdans Rasmussens bøger med hjem og læse videre – er man ikke oprettet som låner klares dette nemt på stedet med MitId.

Alle de store børnehavebørn i Ganløse og Slagslunde har sammen med sprog- og projektpædagog Mie Ellegaard arbejdet med Halfdans ABC. De har været forfattere, kunstnere og læsere og har sammen skabt noget, de kan dele på tværs af årgangen, når de begynder i MiniSFO.

I hele april måned er det muligt for hele familien at gå på opdagelse i børnenes fantasifulde værker. Kom og leg med!

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…