Ganløse by Night d. 29. august 2014

Vi er tilbage fra ferie. De fleste er tilbage på arbejde og i skole, og ganløserne har behov for en hyggesnak med venner og bekendte i byen. Det kan de den sidste fredag i august – fredag den 29/8 kl. 17 til 23 – ved GbN – Ganløse by Night, der som altid afholdes ved gadekæret, og  altid arrangeres af Ganløse Bylaug.

På pladsen sørger Handelsstandsforeningen for paella og godt kød på grillen, mens Bylauget sørger for de kolde øl, den tempererede vin og de kolde sodavand. Herudover har byens forretninger åbent med masser af gode tilbud. 
En lang række af byens foreninger stiller op og præsenterer, hvad de kan tilbyde ganløserne. Skolens idræts-SFO giver børnene mulighed for at konkurrere i mooncar; spejderne har forskellige opgaver og konkurrencer, mens sportsklubberne præsenterer deres tilbud.
Hele aftenen vil det være muligt at besøge møllen og kirken, mens forfatteren Anne Hjælmsø fra kl. 18.30 inviterer ind på Rytterskolen, hvor hun præsenterer sin nye roman ”Syvstjernen”. 

For de mindre børn bliver det muligt at få en rundtur på hesteryg eller en tur med hestevogn. Og så har Bylauget igen sørget for et par hoppeborge til børnene.
På scenen er der masser af musik fra kl 18, hvor ungdomsklubben, et jazzorkester, Milbo Band og Martin Buster vil underholde til kl. 23. 
– Så nu krydser vi bare fingre for, at vi får det fine vejr, vi trods alt har nydt de allerfleste gange ved Ganløse by Night, udtaler Lars Christensen og Ib Kjeldsen fra Ganløse Bylaugs bestyrelse.
Kilde: Ganloseby.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…