Ganløse Foreningshus inviterer politikere og borgere til snak på plænen om Liselund

Ganløse Foreningshus inviterer politikere og borgere til snak på plænen om Liselund

Søndag den 9. maj kl. 14-16 har foreningen ”Ganløse Foreningshus” inviteret alle politikerne fra Egedal Byråd til at møde borgerne på plænen foran Liselund.

Foreningen bag Liselund håber på et godt fremmøde og en livlig debat om, hvordan man kan skabe et nyt samlingssted i landsbyens midte.

For tre uger siden inviterede Foreningen Ganløse Foreningshus til en snak på plænen foran den gamle landejendom. Fremmødet var stort og interessen markant, så Foreningen Ganløse Foreningshus udvider nu arrangementet, så borgerne kan møde både de inviterede politikere fra Egedal Byråd og Ganløses foreninger. Foreningerne, der vil gøre meget for at få et nyt samlingssted.

– Alle er velkomne, og vi håber, at rigtig mange vil bakke op om ønskerne om et samlingssted, hvor man kan dyrke sin hobby eller sport, fortæller Bo Otterstrøm, der er formand for Foreningen Ganløse Foreningshus.

Foreningerne har forskellige planer med foreningshuset. Nogle vil spille musik, andre vil lave yoga, holde møder eller noget helt fjerde. Så der er ingen tvivl om, at der er brug for mindre lokaler i et foreningshus i den tidligere ungdomsklub Liselund.

Et køb kan finansieres via anparter

Alle kan støtte Ganløse Foreningshus ved at købe anparter i huset og/eller blive medlem af foreningen. En anpart koster 1.000 kr. Et medlemskab koster 200 kr pr år for personer og 400 kr pr år for foreninger.

– Vores kasserer har solgt mange anparter, og mange personer og foreninger har valgt at blive medlemmer. Men vi mangler stadig en del, før vi er ”i hus”. Og det er her, vi ser frem til opbakningen fra borgerne i Ganløse og omegn, fortæller han.

På grønsværen foran Liselund er der rigelig plads til, at man kan mødes med corona-respekt. Foto: Per Raahauge

Sådan køber man anparter

Køb anparter med MobilePay til 403683

– man kan også købe anparter ved at indbetale x gange 1.000 kr (pr anpart) til bankkonto 6495 202 44 00

– husk at skrive navn og e-mail på som meddelelse på dine indbetalinger. Alle beløb tilbagebetales, hvis ikke vi får lov at købe stuehuset – MEN det satser vi på, at vi gør 😏

 Sådan bliver man medlem af foreningen Ganløse Foreningshus

Få medlemskab og send bidrag til MobilePay 103640 – personer koster 200 kr/år; foreninger 400 kr/år.

– man kan også blive medlem ved at indbetale til bankkonto 6495 202 43 92.
– husk også her at skrive navn og e-mail på som meddelelse.

Ganløse mangler et mødested

Ganløse har ikke et forsamlingshus eller offentligt tilgængeligt kulturhus, hvor foreninger og private kan mødes. Det har de fleste af de andre byer og landsbyer i Egedal Kommune. Så idet Liselund i hjertet af Ganløse sættes til salg, er det en oplagt løsning, at foreningerne går sammen om at skaffe penge til at købe og udvikle huset.

Du kan læse mere på hjemmesiden: WWW.FORENINGSHUS.DK

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…