Ganløse Foreningshus Liselund får 3,5 mio. kr. støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond

Ganløse Foreningshus Liselund får 3,5 mio. kr. støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond

Ganløse Foreningshus Liselund har modtaget en donation på 3,5 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Denne støtte vil være med til at realisere planerne om renovering af hovedhuset på Liselund, som inkluderer omfattende renovering og tilpasninger for at sikre et moderne og inkluderende mødested for byens borgere og foreninger.

Ansøgning med fokus på fællesskaber og bevaring

I marts 2023 blev der sendt ansøgninger ud til flere fonde, herunder Den A.P. Møllerske Støttefond, hvor fokus blev lagt på at skabe et samlende sted for kultur, generationer og fællesskaber. Liselund stuehus er en bevaringsværdig bygning og spiller en vigtig rolle i at bevare Ganløses unikke og historiske landsbystemning. Renoveringen vil derfor blive udført med respekt for historien og med henblik på fremtidige behov.

Tidligere støtte fra Realdania

Ganløse Foreningshus Liselund har allerede modtaget en positiv tilkendegivelse om støtte på 1 mio. kr. fra Realdanias pulje “Underværker”. Denne støtte viser anerkendelse af potentialet i Liselund-projektet og er med til at øge entusiasmen omkring renoveringen.

Formandens begejstring

Formanden for Ganløse Foreningshus Liselund, Bo Otterstrøm, er henrykt over støtten fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Han ser det som et stort skridt frem mod renoveringen af Liselund stuehus og åbningen af et smukt, moderne og hyggeligt hus, der kan rumme mange foreninger og fællesskaber. Han understreger, at Liselund skal være et samlende sted ikke kun for Ganløse, men også for andre små lokalsamfund og for hele Egedal kommune.

Yderligere støtte og opbakning vigtigt

Ganløse Foreningshus Liselund arbejder fortsat på at skaffe de resterende midler til renoveringen af huset. Der sælges stadig anparter à 1000 kr., og der er stadig fondsansøgninger ude med endnu ikke afgjorte deadlines. Lokal støtte fra virksomheder, der ønsker at sponsorere materialer eller rådgivningstimer, samt frivilliges bidrag spiller også en væsentlig rolle i at gøre renoveringsprojektet til virkelighed.

Åbent hus og mulighed for at lære mere

Ganløse Foreningshus Liselund inviterer alle interesserede til at deltage i Ganløse by Night den 25. august. I forbindelse med arrangementet vil Liselund stuehus være åbent, og der vil være aktiviteter for børnene fra kl. 16. Du er velkommen til at nyde aftenen i Kastanjehaven og få mere at vide om huset og dets muligheder fra medlemmer af bestyrelsen, som vil være til stede hele aftenen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…