Ganløse Foreningshus Liselund får 3,5 mio. kr. støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond

Ganløse Foreningshus Liselund får 3,5 mio. kr. støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond

Ganløse Foreningshus Liselund har modtaget en donation på 3,5 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Denne støtte vil være med til at realisere planerne om renovering af hovedhuset på Liselund, som inkluderer omfattende renovering og tilpasninger for at sikre et moderne og inkluderende mødested for byens borgere og foreninger.

Ansøgning med fokus på fællesskaber og bevaring

I marts 2023 blev der sendt ansøgninger ud til flere fonde, herunder Den A.P. Møllerske Støttefond, hvor fokus blev lagt på at skabe et samlende sted for kultur, generationer og fællesskaber. Liselund stuehus er en bevaringsværdig bygning og spiller en vigtig rolle i at bevare Ganløses unikke og historiske landsbystemning. Renoveringen vil derfor blive udført med respekt for historien og med henblik på fremtidige behov.

Tidligere støtte fra Realdania

Ganløse Foreningshus Liselund har allerede modtaget en positiv tilkendegivelse om støtte på 1 mio. kr. fra Realdanias pulje “Underværker”. Denne støtte viser anerkendelse af potentialet i Liselund-projektet og er med til at øge entusiasmen omkring renoveringen.

Formandens begejstring

Formanden for Ganløse Foreningshus Liselund, Bo Otterstrøm, er henrykt over støtten fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Han ser det som et stort skridt frem mod renoveringen af Liselund stuehus og åbningen af et smukt, moderne og hyggeligt hus, der kan rumme mange foreninger og fællesskaber. Han understreger, at Liselund skal være et samlende sted ikke kun for Ganløse, men også for andre små lokalsamfund og for hele Egedal kommune.

Yderligere støtte og opbakning vigtigt

Ganløse Foreningshus Liselund arbejder fortsat på at skaffe de resterende midler til renoveringen af huset. Der sælges stadig anparter à 1000 kr., og der er stadig fondsansøgninger ude med endnu ikke afgjorte deadlines. Lokal støtte fra virksomheder, der ønsker at sponsorere materialer eller rådgivningstimer, samt frivilliges bidrag spiller også en væsentlig rolle i at gøre renoveringsprojektet til virkelighed.

Åbent hus og mulighed for at lære mere

Ganløse Foreningshus Liselund inviterer alle interesserede til at deltage i Ganløse by Night den 25. august. I forbindelse med arrangementet vil Liselund stuehus være åbent, og der vil være aktiviteter for børnene fra kl. 16. Du er velkommen til at nyde aftenen i Kastanjehaven og få mere at vide om huset og dets muligheder fra medlemmer af bestyrelsen, som vil være til stede hele aftenen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…