Genbrugsbutikken Smørum fejrer 1 års fødselsdag: 60 tons affald solgt det første år

Genbrugsbutikken Smørum fejrer 1 års fødselsdag: 60 tons affald solgt det første år

Genbrugsbutikken Smørum kan fejre 1 års fødselsdag, og i den anledning giver Genbrugsbutikken Smørum 50 % rabat på alle varer den 3.-4. juni.
Den 3. juni 2015 klippede Egedals borgmester Willy R. Eliasen og Vestforbrændings direktør Peter Basland den røde snor til Genbrugsbutikken Smørum, der siden har haft ca. 9.000 ekspeditioner.
– Vi har haft travlt det første år, for der er salg i genbrug, siger teamleder Mai-Britt Hvam Krogh fra Vestforbrænding. – Mere end 60 tons varer er gået gennem i butikken, og kunderne er glade for at gøre en god handel.
Varer fra 3 genbrugsstationer
Varerne kommer fra de tre genbrugsstationer i Egedal Kommune, for hvad én har kasseret som affald, er tit værdifuldt for en anden. Ikke mindst hvis man er klar til at give tingene en hjælpende hånd med en klud eller malerpensel.
Både Genbrug og Upcycling
– Vi taler ikke kun om at genbruge tingene, men også om upcycling, altså om at forbedre tingene og skabe nyt af gammelt, siger Mai-Britt Hvam Krogh. – Bag dét ligger ønsket om at bruge verdens ressourcer på en ordentlig måde. Når man finder tingene i en genbrugsbutik, erstatter det produktion af nye varer, og på den måde sparer vi både energi og ressourcer.
Fødselsdagsrabat – Minus 50 %

Den 3.-4. juni bliver priserne i Genbrugsbutikken Smørum sat ned til det halve, og butikkens medarbejdere regner med, at mange stamkunder kommer forbi for at ønske til lykke med 1-års fødselsdagen.
Lokalt samarbejde

– Ud over at have selve butikken åben har vi afholdt workshops, hvor der er blevet syet børnetøj af kasserede tekstiler, og vi havde en pop up-butik i Egedal Centret ved kommunens innovationsfestival i efteråret, siger Mai-Britt Hvam Krogh. – Lige nu er vi i dialog med bibliotekerne i Egedal Kommune om et spændende samarbejde, hvor der er fokus på genbrug – helt konkret er der tale om et byttemarked.
Genbrugsbutikken i Smørum har åbent: Tirsdag-fredag: 13.00-18.00 og lørdag: 10.00-15.00.
Genbrugsbutikken ligger på gården Egelund ved siden af genbrugsstationen i Smørum: Hassellunden 2A, 2765 Smørum
logo
 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…