fiskesoeen

GetStrong.dk starter yoga og pilates i Stenløse d. 24. august – skal du med?

Få en stærkere og smidigere krop med yoga og pilates. Kom med på Alison Strongs nye yoga og pilates-hold i Stenløse, som starter op d. 24. august.

Pilates Core er et træningssystem, som lærer dig at bruge din krop på en sund og hensigtsmæssig måde – med fokus på balance, styrke, smidighed og  åndedræt. Målet er at opnå en øget kropsbevidsthed, som du vil have glæde af i hverdagen og som også vil kunne forbedre dine præstationer indenfor dans, og alle sportsgrene. Det bliver vildt sjovt! Alle kan deltage. Plads til 12 personer.

Pilates torsdage kl. 17.15 

Læs mere her: http://www.getstrong.dk/arrangement?id=23

Slow Flow Yoga:
En blid oplevelse af slow flow yoga, som vil give krop, sind og sjæl mulighed for at komme sig oven på hverdagens stress og jag. Timen er fyldt med inspiration. Instruktionen er meget grundig, og der varieres og tages hensyn.
Alle kan deltage.

Kom og deltag i Slow Flow Yoga hver torsdag fra d. 24. august til og med d. 14. december (undtagen ugerne 42 & 43)
Slow Flow Yoga torsdage kl. 18.30

Læs mere om GetStrong.dk´s Slow Flow Yoga på hjemmesiden.

Nyhed: Introkort – prøv tre klasser i yoga & pilates for kun 150 kr.
Vi tilbyder af uforpligtende mulighed for afslapning, afstresning, og velvære i et  meget eksklusive og hensyntagende omgivelser med plads til max 15 personer for kun 150 kr. (købes kun en gang).
En pilates eller yoga lektion, som vil give dig en smagsprøve på grundprincipperne i timerne, som forberedelse til holdtræning.

Læs mere om September – intro – 3 gange til 150 kr.

Holdtræning:
Lindendalsvej 5
3660 Stenløse

Tlf. 6160 1122
mail@getstrong.dk

Sponsoreret indlæg – GetStrong.dk er virksomhedsmedlem på Vores Egedal.