Gitte er vild med julen: Starter julemarked i Egedal Centret

Gitte er vild med julen: Starter julemarked i Egedal Centret

For Stenløse-borgeren Gitte Kastberg er julen en magisk tid og hun elsker alt hvad der hører til hjerternes fest. Særligt en ting har Gitte kastet sin kærlighed over: JULEMARKEDERNE!

Gitte har derfor taget initiativ til et vaskeægte julemarked med hyggelige boder i Egedal Centret  i weekenden den 4. og 5. december 2021 kl. 10-15.

Gitte elsker julemarkeder og har hele året gang i produktionen af syede nisser, når hun har en ledig stund.

“Jeg elsker julemarkeder med alt hvad der hører til: Julegløgg, julelys, julemusik og masser af boder med alt hvad hjertet begærer af hjemmelavede sager” fortæller Gitte med julelys i øjnene.

Hun deltager selv i flere julemarkeder med en bod med hendes egne hjemmesyede julenisser, som familien har glæde af hele året, når der er gang i håndarbejdet. Gitte griner, når hun med livlige fagter illustrerer at de nærmest er i hele huset derhjemme!

Julemarked i Stenløse

Gitte fik idéen til at holde et julemarked i Stenløse, men det var ikke nemt at finde et sted at afholde det. Det var ikke muligt at holde i Kulturhuset, og Gitte lavede et opslag i en lokal Facebook-gruppe, som fik hende i kontakt med Egedal Centret, der bød hende til møde.

Centerkonsulent Sten Jensen fra Egedal Centret var begejstret for at mærke Gittes entusiasme, og var med det samme med på idéen om et julemarked i centret. “Det var en oplagt mulighed, da centret i forvejen er godt besøgt i juletiden, og dermed kan bidrage med kunder til julemarkedet, samtidig med at julemarkedet er med til at skabe den helt rigtige julestemning, som vi alle holder af! “.

Telte med juleboder på tre torve

Glæd dig til weekenden den 4. og 5. december, hvor EGEDAL JULEMARKED  for første gang bliver afholdt i Egedal Centret. Her vil være tre store telte på Centertorvet, Søstertorvet og Søløvetorvet – og de besøgende kan nyde julestemningen og gå på opdagelse i boder med masser af hjemmelavede sager – både juleting og gaveidéer fra over 18 standholdere.

Som et julemarked nu byder det, så vil der også være salg af gløgg og æbleskiver, brændte mandler, og julemanden kigger også forbi.

Gitte har desuden sørget for at der også vil være salg af juletræer og en pony har også meldt sin ankomst!

Egedal Centret og Egedal Julemarked glæder sig til at sprede den helt rigtige julestemning! 

Skulle der sidde et par enkelte, som ville ønske de havde meldt sig med en stand, så kan Gitte måske “klemme dig ind”. Kontakt Gitte Kastberg på sms 31 50 42 18. (En bod koster 200 kr. for 2 dage.)