Gitte er vild med julen: Starter julemarked i Egedal Centret

Gitte er vild med julen: Starter julemarked i Egedal Centret

For Stenløse-borgeren Gitte Kastberg er julen en magisk tid og hun elsker alt hvad der hører til hjerternes fest. Særligt en ting har Gitte kastet sin kærlighed over: JULEMARKEDERNE!

Gitte har derfor taget initiativ til et vaskeægte julemarked med hyggelige boder i Egedal Centret  i weekenden den 4. og 5. december 2021 kl. 10-15.

Gitte elsker julemarkeder og har hele året gang i produktionen af syede nisser, når hun har en ledig stund.

“Jeg elsker julemarkeder med alt hvad der hører til: Julegløgg, julelys, julemusik og masser af boder med alt hvad hjertet begærer af hjemmelavede sager” fortæller Gitte med julelys i øjnene.

Hun deltager selv i flere julemarkeder med en bod med hendes egne hjemmesyede julenisser, som familien har glæde af hele året, når der er gang i håndarbejdet. Gitte griner, når hun med livlige fagter illustrerer at de nærmest er i hele huset derhjemme!

Julemarked i Stenløse

Gitte fik idéen til at holde et julemarked i Stenløse, men det var ikke nemt at finde et sted at afholde det. Det var ikke muligt at holde i Kulturhuset, og Gitte lavede et opslag i en lokal Facebook-gruppe, som fik hende i kontakt med Egedal Centret, der bød hende til møde.

Centerkonsulent Sten Jensen fra Egedal Centret var begejstret for at mærke Gittes entusiasme, og var med det samme med på idéen om et julemarked i centret. “Det var en oplagt mulighed, da centret i forvejen er godt besøgt i juletiden, og dermed kan bidrage med kunder til julemarkedet, samtidig med at julemarkedet er med til at skabe den helt rigtige julestemning, som vi alle holder af! “.

Telte med juleboder på tre torve

Glæd dig til weekenden den 4. og 5. december, hvor EGEDAL JULEMARKED  for første gang bliver afholdt i Egedal Centret. Her vil være tre store telte på Centertorvet, Søstertorvet og Søløvetorvet – og de besøgende kan nyde julestemningen og gå på opdagelse i boder med masser af hjemmelavede sager – både juleting og gaveidéer fra over 18 standholdere.

Som et julemarked nu byder det, så vil der også være salg af gløgg og æbleskiver, brændte mandler, og julemanden kigger også forbi.

Gitte har desuden sørget for at der også vil være salg af juletræer og en pony har også meldt sin ankomst!

Egedal Centret og Egedal Julemarked glæder sig til at sprede den helt rigtige julestemning! 

Skulle der sidde et par enkelte, som ville ønske de havde meldt sig med en stand, så kan Gitte måske “klemme dig ind”. Kontakt Gitte Kastberg på sms 31 50 42 18. (En bod koster 200 kr. for 2 dage.)

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…