Gode aktiviteter til en aktiv og sjov sommerferie i Egedal

Sommerferien nærmer sig med raske skridt. En sommerferie, hvor børnene i Egedal igen i år kan glæde sig til masser af muligheder for sjove og nye aktiviteter.

Egedal Kommune har i samarbejde med kommunens foreninger planlagt et alsidigt program med masser af spændende aktiviteter til dig, som du kan deltage i.

Mulighederne er mange og du kan prøve kræfter mange forskellige ting. F.eks. kan du lave dit eget tandpasta og sæbe, lære at tegne eller blive gode til at fotografere og tage gode billeder. Ridning og Rollespil er også på programmet.

Der er altså ingen undskyldning for at kede dig i sommerferien :-)

Fra den 23. maj kan man på Billettos hjemmeside se hvilke aktiviteter der tilbydes i år.   Udvælg det du allerbedst kunne tænke dig at lave og mød samtidig en masse nye venner. Billetter kan købes fra den 27. maj 2018 klokken 8.00 her: https://billetto.dk/users/egedal-kommune-ferieaktiviteter.

Egedal Kommune og Charlotte Haagendrup, som er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget ønsker dig en god, aktiv og sjov sommer med masser af oplevelser.

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside: http://www.egedalkommune.dk/borger/kultur-og-fritid/ferieaktiviteter-for-skoleboern