Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Trælast- og byggecentervirksomheden Johannes Fog A/S har etableret to ladestandere med tilsammen fire ladepunkter ved deres forretning på Lyshøjvej 14 ved Værebro i Ølstykke. Johannes Fog har indgået et samarbejde med ladeoperatøren Clever, som etablerer og driver de nye ladestandere.

“Ølstykke har brug for flere offentlige ladestandere. Der er kun lademuligheder ved Egedal Station lige nu, og hvis der skal være nok ladestandere til alle, skal vi samarbejde med både kommuner og private virksomheder. Derfor er det rigtig positivt, at Johannes Fog viser vejen ved at gøre det nemmere at være elbilist i Ølstykke,” siger Casper Kirketerp-Møller, direktør hos Clever.
Etableringen af ladestandere er en del af en større strategi hos Johannes Fog A/S, hvor én af mange grønne tiltag er, at det tilstræbes, at alle nye firmabiler skal være enten el- eller hybridbil, såfremt det giver mening i forhold til medarbejderne.

Johannes Fog har desuden besluttet, at ladestanderne skal være offentlige og kan tilgås af alle elbilister, så både kunder, lokale borgere og besøgende i Ølstykke kan benytte sig af dem.

”Vi har en stor ambition om at være en del af den eldrevne fremtid og bidrage til den grønne omstilling. Derfor glæder vi os meget til at gøre det endnu nemmere at være elbilist i Ølstykke, både for vores egne medarbejdere, byens borgere og besøgende,” fortæller Nicolai Holst Egebjerg, der er forretningsdirektør hos Fog Trælast- og Byggecenter, Værebro.

Med de to nye ladestandere har Johannes Fog nu etableret i alt 14 ladestandere ved syv af deres forretninger fordelt rundt på Sjælland. Det drejer sig om forretningerne i Hørsholm, Herlev, Farum, Kvistgård, Helsinge, Vordingborg og Værebro (Ølstykke).

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…