Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Trælast- og byggecentervirksomheden Johannes Fog A/S har etableret to ladestandere med tilsammen fire ladepunkter ved deres forretning på Lyshøjvej 14 ved Værebro i Ølstykke. Johannes Fog har indgået et samarbejde med ladeoperatøren Clever, som etablerer og driver de nye ladestandere.

“Ølstykke har brug for flere offentlige ladestandere. Der er kun lademuligheder ved Egedal Station lige nu, og hvis der skal være nok ladestandere til alle, skal vi samarbejde med både kommuner og private virksomheder. Derfor er det rigtig positivt, at Johannes Fog viser vejen ved at gøre det nemmere at være elbilist i Ølstykke,” siger Casper Kirketerp-Møller, direktør hos Clever.
Etableringen af ladestandere er en del af en større strategi hos Johannes Fog A/S, hvor én af mange grønne tiltag er, at det tilstræbes, at alle nye firmabiler skal være enten el- eller hybridbil, såfremt det giver mening i forhold til medarbejderne.

Johannes Fog har desuden besluttet, at ladestanderne skal være offentlige og kan tilgås af alle elbilister, så både kunder, lokale borgere og besøgende i Ølstykke kan benytte sig af dem.

”Vi har en stor ambition om at være en del af den eldrevne fremtid og bidrage til den grønne omstilling. Derfor glæder vi os meget til at gøre det endnu nemmere at være elbilist i Ølstykke, både for vores egne medarbejdere, byens borgere og besøgende,” fortæller Nicolai Holst Egebjerg, der er forretningsdirektør hos Fog Trælast- og Byggecenter, Værebro.

Med de to nye ladestandere har Johannes Fog nu etableret i alt 14 ladestandere ved syv af deres forretninger fordelt rundt på Sjælland. Det drejer sig om forretningerne i Hørsholm, Herlev, Farum, Kvistgård, Helsinge, Vordingborg og Værebro (Ølstykke).

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…