Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Godt nyt for Egedals elbilister: 2 nye ladestandere i Ølstykke

Trælast- og byggecentervirksomheden Johannes Fog A/S har etableret to ladestandere med tilsammen fire ladepunkter ved deres forretning på Lyshøjvej 14 ved Værebro i Ølstykke. Johannes Fog har indgået et samarbejde med ladeoperatøren Clever, som etablerer og driver de nye ladestandere.

“Ølstykke har brug for flere offentlige ladestandere. Der er kun lademuligheder ved Egedal Station lige nu, og hvis der skal være nok ladestandere til alle, skal vi samarbejde med både kommuner og private virksomheder. Derfor er det rigtig positivt, at Johannes Fog viser vejen ved at gøre det nemmere at være elbilist i Ølstykke,” siger Casper Kirketerp-Møller, direktør hos Clever.
Etableringen af ladestandere er en del af en større strategi hos Johannes Fog A/S, hvor én af mange grønne tiltag er, at det tilstræbes, at alle nye firmabiler skal være enten el- eller hybridbil, såfremt det giver mening i forhold til medarbejderne.

Johannes Fog har desuden besluttet, at ladestanderne skal være offentlige og kan tilgås af alle elbilister, så både kunder, lokale borgere og besøgende i Ølstykke kan benytte sig af dem.

”Vi har en stor ambition om at være en del af den eldrevne fremtid og bidrage til den grønne omstilling. Derfor glæder vi os meget til at gøre det endnu nemmere at være elbilist i Ølstykke, både for vores egne medarbejdere, byens borgere og besøgende,” fortæller Nicolai Holst Egebjerg, der er forretningsdirektør hos Fog Trælast- og Byggecenter, Værebro.

Med de to nye ladestandere har Johannes Fog nu etableret i alt 14 ladestandere ved syv af deres forretninger fordelt rundt på Sjælland. Det drejer sig om forretningerne i Hørsholm, Herlev, Farum, Kvistgård, Helsinge, Vordingborg og Værebro (Ølstykke).