Godt nyt for erhvervslivet: Enigt byråd fremrykker investeringer for 28 mio. kr.

Godt nyt for erhvervslivet: Enigt byråd fremrykker investeringer for 28 mio. kr.

På et ekstraordinært byrådsmøde besluttede byrådet i Egedal kommune i dag at fremrykke investeringer for 2021 til i år. Det gør de blandt andet for at styrke økonomien for kommunens virksomheder.

På baggrund af regeringens suspendering af anlægsloftet for 2020 som skal holde gang i byggebranchen i Danmark under Corona-krisen, vedtog byrådspolitikere fra Egedal Kommune, i historisk enighed, at fremrykke anlægsprojekter fra 2021-22 til 2020.

– Vi har som politikere et kæmpe ansvar for at få os igennem denne krise så nænsomt som overhovedet muligt. Derfor gør det mig selvfølgelig glad, at vi på tværs af partier går hånd i hånd, og kan enes om at træffe en vigtig beslutning som denne. Det er helt afgørende for virksomhederne, at den her mulighed er der. Det giver nogle virksomheder muligheden for at få penge i kassen og dermed fastholde arbejdspladser. Det er det det handler om lige nu, siger Egedals borgmester, Karsten Søndergaard.

Politikerne besluttede blandt andet at fremrykke knap 8 mio. kr. til at renovere kommunens bygninger og 3 mio. kr. til energirenovering. Desuden vil der nu også blive brugt godt 4 mio. kr. til byggemodning af plejeboliger i Egedal by. I alt blev der vedtaget fremrykninger for næsten 28 mio. kr.

Det samlede katalog over fremrykninger kan ses her:
https://www.egedalkommune.dk/politik/byraad/dagsordener-og-referater-fra-byraadet/#/2136

Ikke konsekvenser for kassebeholdningen
Fremrykningen vil ikke umiddelbart få økonomiske konsekvenser for kassebeholdningen i Egedal Kommune. Af de knap 28 mio. kr. til anlægsudgifter der nu gives tillægsbevilling til, er de 26 mio. kr. nemlig allerede finansieret i investeringsoversigten og i driftsbudget 2021-22.

Byrådet besluttede også, at administrationen skal undersøge, om der er andre anlægsprojekter, der kan fremrykkes til 2020. Det vil der komme en afklaring på i maj eller juni måned.

– Vi må hele tiden være på forkant og tilpasse os situationen. Det bliver ikke hverdag igen, som vi kender det lige med det samme. Den her krise vil kunne mærkes i mange måneder fremover. Men jeg er helt tryg på Egedals vegne, når samtlige politikere i byrådet på den her måde tager ansvar, og handler rettidigt, efterhånden som udfordringerne opstår. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få kommunen sikkert igennem krisen, siger Karsten Søndergaard.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…