Godt nyt til brætspils-elskere! Brætspilsfestivalen er tilbage

Godt nyt til brætspils-elskere! Brætspilsfestivalen er tilbage

Efter 2 år med Brætspilsfestivalen online afholdes den nu igen fysisk. Det er traditionen tro DUI-LEG og VIRKE i Egedal, der står bag arrangementet, som finder sted i uge 4 – den 27.-29. januar – på Maglehøjskolen i Ølstykke.

Alle interesserede i brætspil kan være med. Man er meget velkommen til selv at tage brætspil med, men som deltager på festivalen kan man også helt gratis låne spil i festivalens spillecafé.

Caféen har over 200 forskellige brætspil, både de gamle og mere kendte spil som Risk og Matador, men også helt nye spil som er købt ind til festivalen – så der er spil for en hver smag og i alle sværhedsgrader.

Hvis man låner et spil man ikke allerede kender, vil der også være mulighed for at få hjælp til reglerne og det plejer heller ikke at være et problem at finde nogle at spille med.

I løbet af weekenden vil der desuden blive afholdt en masse forskellige spilleturneringer hvor det er muligt at vinde præmier.

Der er også mulighed for at overnatte på skolen og for at tilkøbe mad når man tilmelder sig.

Åbent hus
Har du ikke mulighed for at bruge en hel dag eller hele weekenden på festivalen, så kan du kigge forbi lørdag mellem kl. 13.00-17.00, her er åbent hus og er denne gang helt gratis.

Tilmeld dig via tilmeldingslinket her i bunden, så deltager du automatisk i lodtrækning om præmier. Det gælder også selv om du kun deltager i åbent hus. Præmierne udleveres ved ankomsten til festivalen.

Du kan læse meget mere om festivalen her:
https://braetspilsfestival.dk/
Se priser og tilmeld dig her:
https://duiegedal.nemtilmeld.dk/105/
Brætspilsfestival i Egedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…