Godt nyt: Torsdag vaccineres de første beboere på Egedals plejecentre

Godt nyt: Torsdag vaccineres de første beboere på Egedals plejecentre

Region Hovedstaden har fremrykket vaccinationsplanen, så beboerne på Egedal Kommunes plejecentre, demensenheder og døgnpladser, allerede modtager de første vacciner på torsdag den 7. januar.

I første omgang var det meningen at vaccinationen ville blive udrullet den 11. januar. Men nu kan de ældste og mest udsatte i Egedal altså se frem til at modtage den længe ventede vaccine før tid. Det glæder borgmesteren.

– Det er virkelig positivt. Selv om det kun er fire dage, så kan det være livsafgørende for nogle af de svageste borgere. Så jeg ser virkelig frem til det her. Det betyder at jo at den længe ventede tryghed indfinder sig før tid og det kan være afgørende for at nogle borgere, der var i risiko for at miste livet overlever. Det bliver en historisk dag og vi glæder os til at komme i gang, siger Karsten Søndergaard.

Der er godt styr på Egedals vaccine-setup. På torsdag mellem kl. 9.00 og 12.00 kører der biler med vacciner ud til alle plejecentre og til døgnpladser.

Både Plejecenter Egeparken i Ølstykke, Plejecenter Damgårdsparken i Stenløse, Plejecenter Porsebakken i Ledøje, Demensenhederne Solkrogen i Stenløse og Engbo i Ølstykke samt Døgnpladserne i Ølstykke er sat til vaccination den 7. januar mellem klokken 9 og 12.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden