Godt nyt: Torsdag vaccineres de første beboere på Egedals plejecentre

Godt nyt: Torsdag vaccineres de første beboere på Egedals plejecentre

Region Hovedstaden har fremrykket vaccinationsplanen, så beboerne på Egedal Kommunes plejecentre, demensenheder og døgnpladser, allerede modtager de første vacciner på torsdag den 7. januar.

I første omgang var det meningen at vaccinationen ville blive udrullet den 11. januar. Men nu kan de ældste og mest udsatte i Egedal altså se frem til at modtage den længe ventede vaccine før tid. Det glæder borgmesteren.

– Det er virkelig positivt. Selv om det kun er fire dage, så kan det være livsafgørende for nogle af de svageste borgere. Så jeg ser virkelig frem til det her. Det betyder at jo at den længe ventede tryghed indfinder sig før tid og det kan være afgørende for at nogle borgere, der var i risiko for at miste livet overlever. Det bliver en historisk dag og vi glæder os til at komme i gang, siger Karsten Søndergaard.

Der er godt styr på Egedals vaccine-setup. På torsdag mellem kl. 9.00 og 12.00 kører der biler med vacciner ud til alle plejecentre og til døgnpladser.

Både Plejecenter Egeparken i Ølstykke, Plejecenter Damgårdsparken i Stenløse, Plejecenter Porsebakken i Ledøje, Demensenhederne Solkrogen i Stenløse og Engbo i Ølstykke samt Døgnpladserne i Ølstykke er sat til vaccination den 7. januar mellem klokken 9 og 12.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…