Gør uderummet sommer- og salgsklar

Gør uderummet sommer- og salgsklar

Husk at slå græsset, rense tagrenden og slå parasollen ud. Uderummet skal appellere til drømmen om sommerens udeliv, lyder rådet fra Estate i Egedal.
Sommeren er højsæson for salg af huse, og uderummet er i dag en vigtig del af boligen. De fleste huskøbere drømmer om en terrasse med masser af plads til at samle venner og familie omkring det store langbord og grillen, og måske også et lounge-hjørne, hvor man bare kan læne sig tilbage og gå off-line.

”Huskøberne skal opleve et velplejet og stemningsfyldt udemiljø, som er lige til at rykke
ud i”

siger Merethe Prinds Hedegaard fra Estate i Egedal.
Pressemeddelelse maj 2014
Selv om sælgeren måske er på vej til noget nyt, så er det vigtigt at have fuld fokus på opdatering og vedligeholdelse af boligen, inde og ude. Haven, terrassen og indkørslen bør fremstår velplejet og velholdt. Græsset skal slås, bedene holdes fri for ukrudt og indkørslen:

”Det første indtryk er afgørende, så det er vigtigt at slå græsset, fjerne ukrudtet fra bedene og indkørslen. Men et par krukker med blomster ved indgangen efterlader også et indbydende indtryk ”

siger Merethe.
Tagrender skal renses og måske skal taget have en tur med højtryksrenseren. Kig med kritiske øjne på fundament og træværk. Trænger det til en gang maling, så mal det.
Husk at slå parasollen ud og rengøre havemøblerne. Sørg for at skabe den gode stemning med hynder og blomster. Køberne skal opleve en god sommer-stemning, så de let kan se sig selv bænket omkring bordet med venner og familie.
”Hos Estate interesserer vi os meget for, hvordan huset og boligen tager sig ud i køberens øjne. Det kan være de små ting, som gør hele forskellen. For eksempel anbefaler vi sælgerne at rydde op inde som ude og måske rydde kælderen for aflagte møbler, gamle kufferter, ski og kælke, så køberne kan få et overblik over mulighederne i at udnytte kælderetagen,” siger Merethe Prinds Hedegaard fra Estate i Egedal.
Så sælgeren kan ikke læne sig tilbage, før huset er helt solgt.

Estate Egedal kender vejen – kom med!

Se vores boliger til salg
Estate Egedal
Egedal Centret 95
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00-14.00
Følg Estate Egedal på facebook: www.facebook.com/EgestateEgedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…