Græs-rødderne sørger for at vejene ikke er glatte…

Græs-rødderne sørger for at vejene ikke er glatte…

Er du som jeg heller ikke vild med at køre bil når vejene er glatte? – så kan vi bl.a. takke Søren Boisen fra Græs-rødderne for at vi kan køre sikkert på vejene uden at glide for meget.

Græs-rødderne er en lokal virksomhed, som i sommermånederne har travlt med anlægsarbejde og at så og vedligeholde græsarealer.

Forleden var jeg til møde i vores lokale erhvervsnetværk House of Network. Her havde jeg fornøjelsen at sidde ved siden af Søren Boisen, som ejer Græs-rødderne i Ølstykke. Søren er en travl mand i øjeblikket, for nu er nattefrosten og den glatte tid sat ind. Udover anlægsarbejde så er det nu Græs-rødderne har travlt med at sørge for at sikre vejene for os bilister.

Søren fortæller mig, at i vinterperioden, når det er tid for at salte veje, så sover han i stuen. Telefonen kan ringe på alle tider af døgnet dag og nat, og for ikke at vække resten af huset er stuen reserveret til ham. Computeren bliver ivrigt brugt til at følge vejtemperaturerne og der er tæt kontakt til hans mandskab. Om eftermiddagen kører Søren rundt og “smager på vejene” – det er kun den gode gammeldags teknik der virker, når man som han skal vurdere om vejene kan klare nattefrosten eller om de trænger til salt: Smager vejen af salt, så er det tilstrækkeligt, og smager de ikke af noget, så venter saltsprederen på at komme ud på arbejde.

….og når sneen kommer er maskinene klar til at rydde vejene for sne…

Græsrødderne i Ølstykke, Egedal Kommune - Vores Egedal

Vil du læse Græs-røddernes virksomhedspræsentation på Vores Egedal, så kan du finde den her:
https://voresegedal.dk/graes-rodderne-aps/

af Pernille Bloch Madsen

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…