Egedal Kommunes Gratis rygestop: Er det ved at være tid til at droppe smøgerne?

Den 5. november starter et nyt rygestop-hold. Det er Egedal Kommunes Sundhedscenter der tilbyder det gratis tilbud til Egedals borgere.

Selv deltog jeg på et af kommunens kurser for to år siden, efter et par bump på vejen lykkedes det mig på rygestopkurset at holde op med min farlige vane. Det er jeg lykkelig for! Kurset har derfor mine varmeste anbefalinger, hvis man har brug for hjælp til et liv uden smøger (eller e-cigaretter). 

Fælles stopdato og støtte i gruppen
På holdet sætter man sammen en fælles dato for, hvornår man skal stoppe med at ryge og støtter hinanden i at holde fast.

Rygestop-holdet undervises undervejs i rygningens skadelige virkninger og de metoder man kan benytte i kampen mod tobakken. Det har vist sig at være succesfuldt for mange.

Faktisk viser det sig at man femdobler sine chancer for at lykkes med sit rygestop, når man får hjælp og støtte til det i gruppen under rygestopforløbet og fra sine omgivelser. Netværk og opbakning er grundstenene for at holde fast.

Næste hold mødes første gang 5. november. Kurset er gratis og består af seks møder af to timers varighed.

Tilmeld dig nu:
Næste hold starter 27. marts Ring og meld dig til nu på telefon 7259 6777 eller skriv til os på f_cbs_dtm@egekom.dk. Du starter med en individuel samtale, før du møder de andre første gang.

Du kan læse om min egen historie her:
https://voresegedal.dk/sundhedscentrets-gratis-rygestop-tilbud/