Velkommen til Egedals nye tøjbutik med børn og unge i fokus: HAFF

Velkommen til Egedals nye tøjbutik med børn og unge i fokus: HAFF

Der var mange glade tilkendegivelser, da det blev annonceret på Egedal Centrets Facebook, at HAFF ville åbne i Egedal Centret, og det forstår jeg godt, da jeg stikker hovedet ind i butikken til en snak. 

Det er nøjagtig sådan en butik jeg elskede, da jeg var teenager. Hold nu op hvor er der mange fede ting.  

I går slog HAFF dørene op for allerførste gang i Egedal Centret. Egedals nye tøjbutik for børn og unge.

For Louise Haffner, som er indehaver af forretningen, er det noget af en milepæl og en drøm der går i opfyldelse.

Hun er indehaver af den 300 kvm. store butik af samme navn i Sillebroen, og har nu valgt at “udvide familien” med en ny og flot butik i lokalerne midt i Egedal Centret,  der tidligere husede Duckert & Co.

På en måde kan man sige at Louise vender hjem til Egedal! Hun er nemlig selv opvokset her, og har også nydt mange timer og oplevelser gennem tiderne i det hyggelige center.

Altid været målet at blive selvstændig

Jeg kender Louise fra min ungdom, og lige så længe jeg kan huske det, så har hun beskæftiget sig med tøj og arbejdet i butik. Hun bekræfter mig i mit udsagn. Hun har en baggrund med 20 år i Bestseller og har været butikschef flere steder. Hun har kun positivt at sige om Bestseller-koncernen, som har givet hende en kæmpe ballast både fagligt og personligt gennem uddannelse og kurser, og indsigt og inspiration fra dygtige chefer gennem tiderne.

Alligevel har det altid ligget i kortene at hun skulle blive selvstændig. Louise fortæller smilende, at hun altid havde målet for øje at få sin egen butik, og når hun gennem tiden til personalesamtaler blev spurgt om hendes ambitioner, så var det altid svaret.

En passion

Når man hører Louise fortælle, så lyser hendes øjne op og det er slet ikke muligt for hende at skjule, hvor passioneret hun er omkring sit arbejde og HAFF.

For hende er det vigtigt,  at det ALTID er en god oplevelse at komme i butikken. At du altid vil blive mødt med et smil, uanset om du er inde for at kigge, eller om du er ude med den store pengepung. Alle er vigtige – og udgangspunktet er børnene og de unge mennesker.

Louise giver som eksempel, at hun altid hjælper børnene og de unge, med mindre hun fornemmer, at de har det bedre med at det er mor og far.  Udgangspunktet er hvor de er, og at de skal føle sig både set og respekteret.

Butikken i Sillebroen har mange børn og unge, der kommer forbi og besøger butikken selv, og som elsker at gå på opdagelse. Det er så hyggeligt, fortæller Louise. Hun kan godt lide kontakten, og griner lidt, da jeg spørger om hun aldrig må sætte grænser overfor dem. “Selvfølgelig må man det, men hvis man gør det med lidt kærlighed og humor, så er det ikke noget problem”.

Sortimentet i butikken er bredt. Her er mange af de rigtig populære mærker, både de dyrere men også de gode mærker til fornuftige priser. Det er både muligt at finde en t-shirt til 100 kr. eller en hoodie til 650,-.

Og det er slet ikke afgørende hvad man køber for. Alle er velkomne.

Louise og Sara.

Ungt personale

Louise har haft stor succes med rekruttering af unge ansvarsfulde medarbejdere, som hun er med til at lære op i butiksfaget. Fællesnævneren for dem alle er en smilende, imødekommende og udadvendt personlighed.

Hendes personale er alle over 18 år, men de er samtidig unge og kan bedre huske hvordan det lige var at være barn eller teenager.

Louise griner og fortæller, at hun selv er meget ung af sind, og selv om hun er i 40´erne, så føler hun sig rigtig godt tilpas sammen med de søde piger hun har i butikken.

Hun præsenterer mig for Sara, som banker på og afleverer noget håndsprit. Hun er hjemsendt lige nu pga. Corona, men var lige på shopping i centret med en veninde. Det er Sara som skal være ansvarlig for butikken i Stenløse.

Storsmilende og med en super energi.  “20 år og fantastisk dygtig og engageret”, storroser Louise hende.  Sara har arbejdet i HAFF i Sillebroen siden åbningen, og er nu klar til nye udfordringer.

Åbningstilbud – men på sikker vis!

I anledning af åbningen vil der være åbningstilbud på udestativerne og 20% på alle varer (på nær FILA sko). Men ingen hastværk, for det er vigtigt at vi alle passer på hinanden i denne Coronatid.

Derfor vil tilbuddene være gældende frem til og med lørdag den 9. maj, så der er god tid og alle kan nå ned og benytte sig af de gode tilbud.

Der vil være mulighed for betaling med kort eller MobilePay, og max. 6 kunder af gangen i butikken – og der er selvfølgelig håndsprit.

Louise glæder sig helt enormt til at åbne rigtigt op. Hun startede med bookinger af kundebesøg. Det er gået rigtig godt. Nu er det tid til at åbne butikken. I starten vil der være begrænsede åbningstider. Denne uge der åbent fra kl. 11-18 i hverdagene og 10-15 i weekenden.

Varmt velkommen til HAFF!

HAFF Egedal
Egedal Centret 49
3660 Stenløse

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…