Halloween for fuld udblæsning: Kom til gys i Ledøje

Halloween for fuld udblæsning: Kom til gys i Ledøje

Er du vild med Halloween og gys, så er det et must at lade turen gå forbi Degnetoften 22 i Ledøje op til Halloween, og det er ikke for sarte sjæle!

For Tania Ruprecht begyndte det med halloween, da hendes datter var 6 år (2004) og de boede i lejlighed. Børnene ville gerne ud til naboerne, men det var endnu ikke helt så kendt en tradition i Danmark, så Tania gik selv ud med slik og afleverede til naboerne, som de så kunne dele ud, når datteren og hendes venner kom på besøg. Hun ville ikke presse nogen til at være med, men der gik dog ikke mange år før naboerne selv købte slik til de børn der kiggede forbi.

Da familien købte hus i Ledøje i 2018 blev der gået all-in på halloween! Tania har gjort brug af sine kreative evner, og har bygget sine helt egne ting, som den store edderkop, gravstenene, og skeletterne fik et lag hud.

3 dage med gys og også levende statister!

I år vil der være en sti hele vejen rundt om huset på Degnetoften, som byder på flere nye skrækkeligheder, og der er med garanti gyselige overraskelser!

I år har  familien også valgt at have åbent lidt flere dage, så man kan nå at komme forbi.

Kig forbi lørdag den 29. oktober eller søndag den 30. oktober fra kl 19 til 21.30 og mandag den 31. oktober fra kl 18 til 21.30.

Der vil være levende statister på alle 3 dage, som vil gøre oplevelsen endnu mere spændende!

Vil du have en teaser, så følg med på Facebooksiden “Gys i Ledøje”: https://www.facebook.com/profile.php?id=100074169818154

Adressen er:
Degnetoften 22 i Ledøje

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…