Halloween for fuld udblæsning: Kom til gys i Ledøje

Halloween for fuld udblæsning: Kom til gys i Ledøje

Er du vild med Halloween og gys, så er det et must at lade turen gå forbi Degnetoften 22 i Ledøje op til Halloween, og det er ikke for sarte sjæle!

For Tania Ruprecht begyndte det med halloween, da hendes datter var 6 år (2004) og de boede i lejlighed. Børnene ville gerne ud til naboerne, men det var endnu ikke helt så kendt en tradition i Danmark, så Tania gik selv ud med slik og afleverede til naboerne, som de så kunne dele ud, når datteren og hendes venner kom på besøg. Hun ville ikke presse nogen til at være med, men der gik dog ikke mange år før naboerne selv købte slik til de børn der kiggede forbi.

Da familien købte hus i Ledøje i 2018 blev der gået all-in på halloween! Tania har gjort brug af sine kreative evner, og har bygget sine helt egne ting, som den store edderkop, gravstenene, og skeletterne fik et lag hud.

3 dage med gys og også levende statister!

I år vil der være en sti hele vejen rundt om huset på Degnetoften, som byder på flere nye skrækkeligheder, og der er med garanti gyselige overraskelser!

I år har  familien også valgt at have åbent lidt flere dage, så man kan nå at komme forbi.

Kig forbi lørdag den 29. oktober eller søndag den 30. oktober fra kl 19 til 21.30 og mandag den 31. oktober fra kl 18 til 21.30.

Der vil være levende statister på alle 3 dage, som vil gøre oplevelsen endnu mere spændende!

Vil du have en teaser, så følg med på Facebooksiden “Gys i Ledøje”: https://www.facebook.com/profile.php?id=100074169818154

Adressen er:
Degnetoften 22 i Ledøje

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…