Har du brugte løbesko eller løbetøj i overskud?

Har du brugte løbesko eller løbetøj i overskud?

Har du løbesko eller løbetøj i overskud, og har du lyst til at hjælpe nogle af de lokale flygtninge fra Eritrea – så vil det blive modtaget med kyshånd i Stenløse Kulturhus.
Stor indsats blandt frivillige skaber glæde.
Der bliver gjort meget fra lokale frivillige, for at kommunens flygtninge skal få en god start i Egedal. Lektiecaféer med danskundervisning og samtalecaféer skaber stor glæde både hos “gammel-danskere” og flygtningene, og begge bliver klogere på hinandens kulturer og skikke.
Løbetræning – og udfordringer på “udstyrssiden”
Et par dygtige lokale løbere har tilbudt at hjælpe vores flygtninge venner fra Eritrea med at komme i gang med løbetræning. Det er samtidig en god måde at lære lokalområdet at kende på.
På udstyrssiden er der lidt udfordringer, idet de lige nu mangler løbesko i størrelserne 39, 40, 41, 42. Særligt str. 37/38 og 43 er der bud efter lige nu. Har du gule veste og lysarmbånd i overskud, er det også noget der mangles.
Ligger du inde med løbesko, som du ikke længere bruger, eller andet løbeudstyr, så vil du glæde nogle meget ivrige venner fra Eritrea, der glæder  sig til at komme ud at løbe.
Aflevering i Stenløse Kulturhus
Du kan aflevere det i Stenløse Kulturhus, hvor der er indrettet et særligt rum til indsamling af tøj til Egedals flygtninge, og frivillige hjælper med at sortere det indsamlede. Aflevering kan ske i bibliotekets åbningstid: Mandag: 10-17, Tirsdag: 15-19, Onsdag: 13-17, Torsdag: 10-17, Fredag: 10-13.
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…