Hardenberger skilter for kunderne

Hardenberger skilter for kunderne

Ingen rigtig sommer uden et besøg hos Hardenberger Skilte. Det er efterhånden blevet en tradition, at kigge forbi skilteværkstedet hos Kurt til en kop kaffe og en snak. Hardenberger har altid gang i spændende projekter og arbejde.

En kaffesnak med Kurt fra Hardenberger Skilte.

Hos Hardenberger Skilte står sommerferien for døren. Virksomheden holder sommerferie-lukket i ugerne 28, 29 og 30, og Kurt kan se tilbage på et travlt første halvår.

Det har været en travl tid. Virksomheden har budt velkommen til flere nye kunder. Bl.a. glæder Kurt sig over at boligselskabet KAB har fået øjnene op for Hardenbergers gode arbejde. Hvad der startede med en enkelt opgave for en afdeling, er blevet til en hel del skilteopgaver for flere afdelinger.

I det hele taget klager Kurt ikke over virksomhedens udvikling. Der kommer hele tiden nye og spændende opgaver til. Virksomheden løser en hel del opgaver for alle typer af virksomheder og institutioner. Det gælder dekoration af biler, både inden- og udendørs skiltning på alle typer af materiale, facadedekoration af butikker, tryk på tøj og tekstil, bannere til byggepladser og meget mere.

Virksomheder med fokus på en grøn profil kan Hardenberger også hjælpe. Han oplever en større efterspørgsel på grønne materialevalg.

Trofaste kunder

Kurt har netop færdiggjort en bildekoration, da jeg kommer. En kunde, han har haft siden 1994, skal have dekoreret endnu en bil. Det glæder ham, at rigtig mange af hans kunder vender tilbage, når de skal have udført nye opgaver. Flere har han haft i årtier. Nogle var helt små virksomheder, da de kom første gang, og er vokset sig store med årene. Både små og store opgaver er velkomne hos Hardenberger.

Hardenberger har nogle kunder, som på forhånd har bestilt dekoration af et større antal biler, hvor Kurt lynhurtigt kan klargøre bilerne, når kunden har brug for det, fordi han allerede på forhånd har trykket klart.

Det kræver kendskab til valg af materialer og arbejdsmetoder for at lave gode resultater. Derfor oplever Kurt, at mange kunder vender tilbage til den gode kvalitet hos Hardenberger. Høj kvalitet, levering til tiden og til aftalt pris. Det vægtes højt hos Hardenberger.

God økonomi i god kvalitet

Det er naturligt for mange, at kigge sig omkring for at finde den billigste leverandør, og med den teknologiske udvikling og digitale hjælpemidler har flere gjort sig forsøget selv at lave skilte eller bestille dem billigt på nettet, med resultatet forkert materialevalg og dårligt design.

Dårligt tryk på tøj og et skævt opsat tryk på bilen eller afskalninger signalerer dårlig kvalitet, og det kan det smitte af på førstehåndsindtrykket af virksomheden. Det for kan billigt hurtigt blive dyrt på den lange bane.

Hardenberger har mange års erfaring og rådgiver altid deres kunder til den bedste løsning specifikt efter deres behov.

Alt i tryk

Hardenberger Skilte har en stor printer, som kan printe på al slags materiale i ruller: selvklæbende materiale, stof, plakatpapir m.v. Her kan laves alt fra store billeder og logoer til brug på stiladser på byggepladser, butiksdekorering, roll-ups til udstillinger, plakater – og det Hardenberger Skilte ikke kan lave i huset, har de leverandører og samarbejdspartnere, som hjælper dem med.

Har du brug for at blive mere synlig, så lad Kurt og hans team hjælpe dig!

Hardenberger Skilte
Svalehøjvej 5,
3650 Ølstykke
Tlf. 47 17 59 75

Mail: post@hardenberger.dk
Hjemmeside: www.hardenberger.dk

Følg også Hardenberger Skilte på facebook: www.facebook.com/hardenberger.skilte

 

Sponsoreret historie. Hardenberger Skilte er virksomhedsmedlem på Vores Egedal. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…