Kim fra Stenløse Havemøbelcenter: En kattepine at smide guld på gaden

Kim fra Stenløse Havemøbelcenter: En kattepine at smide guld på gaden

Kim Rivold fra Stenløse Havemøbelcenter ligger på min telefonsvarer i går.
“Pernille, du bliver nødt til at hjælpe mig. Jeg skal have afsat en af mine rigtig gode medarbejdere”. Dagen var travl, og jeg nåede ikke at ringe retur.

I dag fanger mine øjne et Facebook-opslag. Stenløse Havemøbelcenter har oprettet en konkurrence, hvor de udlodder en parasol blandt de der hjælper med at skaffe en af hans gode medarbejdere et andet job.

Hvorfor dog sætte en god medarbejder i kødet på en anden arbejdsgiver? Det giver ikke mening. Det bliver jeg nødt til at høre mere om. Jeg ringer til Kim Rivold og aftaler at kigge forbi til en snak. Min røde Chevrolet Spark finder hurtigt vejen til Dam Enge og Egedals lokale havemøbelcenter.

Kim har altid købt Snøfler, når jeg besøger ham… Vi har den samme svaghed.

Jeg bliver som altid mødt med glade smil og god aktivitet. De har altid gang i noget i Stenløse Havemøbelcenter. Kim byder mig indenfor på kontoret – og har købt snøfler til mit besøg. For pokker. Jeg har en svaghed for den slags, og jeg prøver at lade være…ikke i dag.

En kattepine

Kim fortæller, at han er kommet i noget af en kattepine, idet han har fået en ny medarbejder i sit team i denne sæson. Lars har været en drømmemedarbejder at få med på holdet, og har passet perfekt ind havemøbelcenterets fantastiske faste team. Møder med godt humør, har været utrolig lærenem, ikke bange for at tage fat og altid klar til at byde ind på opgaverne. En rigtig god kollega – både dygtig og også vellidt hos kunderne. Men arbejdet i et havemøbelcenter er sæsonarbejde. Der bliver arbejdet meget intenst i perioden marts-oktober – og der er ikke noget arbejde i vinterperioden. Og for Lars har han sine børn at tænke på. Butikstiderne passer ikke ind i familielivet hos Lars, når der skal køres til og fra fodboldtræning osv. Derfor har Kim indset, at selvom han af egoistiske årsager allerhelst så at Lars kom igen i næste sæson, så bliver han nødt til at hjælpe Lars videre.

Han fik derfor idéen til at lave et opslag på deres Facebook-side – for at give Lars det klap på skulderen og hjælp som han fortjener!

Kim fortæller, at opslaget er blevet meget overvældende modtaget, og i skrivende stund er det nået ud til næsten 40.000 personer, og der er faktisk et par stykker, som har skrevet om reelle ledige jobs. Så Kim krydser fingre!

Giraffen

Jeg skal simpelthen også møde giraffen. Ham Lars der har fået alle roserne! Og hvad sker der lige. Da Lars træder ind ad døren kan jeg med det samme kende ham. Det var jo ham, der spillede håndbold i samme klub som jeg i Stenløse, da jeg var ung og teenager. God energi og altid sød – selvom jeg var flere år yngre end ham, så var han altid sød og betænksom.

Vi udveksler lige et par anekdoter før jeg får lidt at vide om hvad drømmejobbet så er for ham.

Lars fortæller, at han godt kan lide at arbejde, og at der faktisk er flere typer af jobs han godt kunne tænke sig og ville trives i.
Det kunne f.eks. være et job på et lager i en mindre eller mellemstor virksomhed. Han har truckkort og har flere års erfaring.
Da han bor i Jyllinge vil det være optimalt med et job der ligger et sted mellem Roskilde, Frederikssund, Egedal, Ballerup.

…..døren går op. Det er Jesper, der har en problemstilling med nogle varer der skal bringes ud, og en vogn der er strandet i en kø.
Lars tilbyder sig straks – smiler stort og vinker, og er ude af døren i løbet af et øjeblik. For sagomel – jeg forstår godt hvad Kim mener!

Jeg tager afsked med en varm fornemmelse i maven, og jeg glæder mig til at høre enden på historien 🙂

Kender du nogen, der mangler en rigtig god mand, så del gerne historien.
Lars kan kontaktes på tlf. 22 75 92 61.

Stenløse Havemøbelcenter
Dam Enge 10 – 3660 Stenløse

 

Sponsoreret indhold – Stenløse Havemøbelcenter er virksomhedsmedlem på Vores Egedal. 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden