Historieundervisning med Billy Joel

Billy Joel bliver i forbindelse med et historie- og musikprojekt ført ind i historietimerne på tre af skolerne i Egedal Kommune i den kommende uge.
Henholdsvis Stengårdsskolen (tirsdag D. 24.), Maglehøjskolen (onsdag D. 25.) og Ganløseskole (torsdag D. 26.) får besøg af et musikskoleorkester, med udvalgte elever fra de tre skoler, som skal fremføre fem sange af den storsælgende amerikanske sanger og sangskriver Billy Joel, mens Per Storm, der er historielærer på Ganløse Skole, sætter sangene i et historisk perspektiv og underviser om Den Kolde Krig.
Initiativet kommer fra Henrik Johnsen, der er guitar- og sammenspilslærer i Egedal Musikskole. Hvert år laver musikskolen et sammenspilsprojekt, som har resulteret i koncerter til blandt andet Golden Days-festivaler og fejring af Halfdan Rasmussen, men denne gang er omdrejningspunktet altså Billy Joel.
De fem udvalgte sange er: »Leningrad«, »Goodnight Saigon«, »My Life«, »The Downeaster Alexa« og »Honesty«.
Orkesteret består af: Sarah Lis Madsen, Frederik Christensen, Monica Lindeberg, Caroline Dunker Iwersen, Mike Buchtrup, Lea Wagner og Julie Amanda Jonassen, Per Storm og guitar- og sammenspilslærer Henrik Johnsen.
Udover de tre lukkede skolekoncerter 24., 25. og 26. marts klokken 10 bliver der også en offentlig koncert i Centralhallen på Ganløse Skole torsdag den 26. marts klokken 19. Her er alle interesserede velkomne.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…